reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Myslę, że ten cień cienia nie będzie widoczny na zdjęciu ze względu na szkiełko na teście w miejscu wyniku. Test robiłam też w zasadzie po nocnej zmianie w pracy więc dużo piłam herbaty w nocy(swoją drogą lubię herbatę w nocy między kontrolami) i nie były to pierwsze siuśki po powrocie. Mam jeszcze jeden w zapasie z tym że ten był strumieniowy, a ten ktory mi został jest płytkowy. Zrobię go jutro rano, już ograniczylam spożycie płynów na wieczór więc jezeli cos wyjdzie wrzucę zdjęcie i polecę na betę . Jakoś nie mam cierpliwości do czekania na@ z przeczuciem że jestem w ciąży i ilością i jakością zbliżeń które były w ostatnim miesiącu tak bardzo beztroskie jak nigdy :]
Po to się testy rozbiera, żeby szkiełko nie przeszkadzało 😂 trzymam kciuki, żeby jutro już była porządna kreska a nie tylko cień 🤞🏻

reklama
Moja mała 3letnia dziewczyneczka odkąd rozpoczęła przedszkole tydzień temu budzi mi się notorycznie o 2 w nocy :p czeka aż po nią przyjdę do pokoju i wezmę ja do nas. Tak tez robię, popracujemy nad tym jak będzie w pełni zaadoptowana w placowce. Ale ja już spać dalej nie mogę 😏🤪

Dziś, tez idealnie przed ciężkim dniem w pracy i terapia. Niestety im bliżej testowania, tym ciężej mi się skupić na czymś innym 😅

Obserwując siebie: tak tez było po raz pierwszej ciąży, pofrafie się tak zafiksowac na tym 🤰staraniu, ze nie ma życia :p jestem osoba taka gdzie wszystko musi być na 100%, gdzie lubię mieć zaplanowane.

Gdzie aktualnie było 1 podejście, a ja już na paskach owu.🙈
Gdzie już myśle „jakie będzie rozczarowanie, gdy się tym razem nie udało” 🤡
Gdzie myśle „przecież moj lekarz przeniósł gabinet 40km dalej, jeśli się uda to do kogo pójdę?”
Gdzie myśle „jak to jest być mama chłopca? Ej chyba nie umiem” :p
Czy to ukłucie w brzuchu to pozostałość po grypie jelitowej, która przechodziłam w piątek, czy może coś się dzieje?🙈

Kto jeszcze jest team #duzomysleiplanujemilionscenariuszy ? 🤣

Btw, jakiś wątek o lekarzach w Warszawie? może któraś staraczka poleci?

Dzień dobry :) @Mademoiselle_Nika dziś 1dc, więc poproszę kropelkę. Jak w zegarku, faza lutealna 11 dni - może uda mi się dostać na wizytę prywatnie do ginekologa w tym cyklu to poproszę o duphaston na próbę. A może w luxmedzie wysępie 😏
Myśle, że w środę pójdę na badania hormonalne + tarczyca. Chyba zaczęłam słyszeć tykanie zegara biologicznego 🙈

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, cykl bezowulacyjny charakteryzuje się wysokimi czy niskimi temperaturami w pierwszej fazie? W tamtym miesiącu miałam wysoką (ok 36,8), ale teraz to przegięcie jest 🙈 ok 37,0 wczoraj myślałam że będzie już normalnie i fru dziś znowu ponad 37 🙈

Załączniki

• Screenshot_2023-09-11-06-34-13-063_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2023-09-11-06-34-13-063_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry