reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dziewczęta,sprowadźcie Mnie na ziemię...
21 dziec cyklu,cycki zaczynają mnie jakby parzyć, na wysokości lekko poniżej pępka jak lekko nacisnę z prawej strony czuć ból. Zaczynam sobie wszystko wkręcać, choć wiem że to nie realne...
Też tak mam. 24 dc ( mam 27 dniowe cykle) Mrowienie w cyckach, mdli mnie i nie wiem czy sama sobie znowu wkręcam czy jednak się udało. Raz też tak miałam cieszyłam się i poleciałam zrobić test a tu zonk. Po zrobieniu testu objawy przeszły...

reklama
To jest właśnie dobrze powiedziane! Przecież wystarczy ten JEDEN, wiec nie przekreślajmy swoich cykli, kiedy ilość zbliżeń była bardzo mała- 1 czy 2 razy. Może akurat ten 1 raz, to było to? Ja w ubiegłym cyklu miałam seksu że hoho, a i tak nic nie wyszło z tego 😂
Potwierdzam. Mam syna z takiego "jeden raz w miesiącu". Teraz się seximy z mężem jak króliki i nic 🙈🤣

Dziewczyny wyniki już są choć miały być po południu, betaBeta-HCG total
37,60
mIU/ml
Wykres
Kobiety nie będące w ciąży: < 5,0
> lub = 25 mIU/ml wskazane powtórzenie badania po min. 48 godz.
1-10 tydzień 202 - 231 000
11-15 tydzień 22536 - 234 000
16-22 tydzień 8007 - 50 064
23-40 tydzień 1600 - 49 413 więc w sumie to nie wiem co mój wynik oznacza, muszę poczekać do pn o powtórzyć
Gratulacje 😍🎉🎉🎊🎊

Ja będąc w toalecie zauważyłam na papierze 2 malutkie niteczki krwi . I teraz włączyło min sie myślenie bo jeżeli byłaby to implantacja to wierząc paskom owulacyjnymi wychodziła by w 10-11 jeżeli to przejawy zaczynającego okresu to cykl znowu mi się skrócił 🫠jak żyć🥺

Ja będąc w toalecie zauważyłam na papierze 2 malutkie niteczki krwi . I teraz włączyło min sie myślenie bo jeżeli byłaby to implantacja to wierząc paskom owulacyjnymi wychodziła by w 10-11 jeżeli to przejawy zaczynającego okresu to cykl znowu mi się skrócił 🫠jak żyć🥺
Trzymam kciuki że to implantacja 🤞🤞

Też tak mam. 24 dc ( mam 27 dniowe cykle) Mrowienie w cyckach, mdli mnie i nie wiem czy sama sobie znowu wkręcam czy jednak się udało. Raz też tak miałam cieszyłam się i poleciałam zrobić test a tu zonk. Po zrobieniu testu objawy przeszły...
A ile razy ja juz tak miałam...ło matko...ani nie pamiętam..

reklama
Laski, nie mam dużego doświadczenia z testami owu i z ciekawości zrobiłam dzisiaj dwa. Jest jakaś zależność o której godzinie się je robi? Coś wpływa na wynik? Bo trochę się zdziwiłam, że rano był wynik dużo wyższy niż po południu 🤔🤔
IMG_20230908_172547.jpg

Do góry