reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
dzień dobry dziewczyny :)
witam się po dłuższej przerwie..niestety nie miałam czasu, by się odzywać, ale starałam się podczytywać..Właśnie nadrobiłam kilkadziesiąt stron, więc od teraz powinnam być na bieżąco :p

Myszko, strasznie mi przykro, bardzo mocno trzymałam za Ciebie kciuki :(

ps. i oczywiście dziś mam 1 dc. Wiadomo, jak nie było seksow podczas owulacji, to i cionsza z tego nie będzie...

Wiesz co, nie wiem, możliwe..., ale też możliwe , że prywatnie w labie można, to już trzeba do labu zadzwonić i zapytać.
U mnie to było tak, że prywatnie na własną rękę zrobiłam sobie glukoza i insulinę i wskaźnik HOMA wyszedł wyżej niż powinien, glukoza na czczo była za wysoka- udałam się i do diabetologa i do endokrynologa z resztą badań i zlecono mi zrobienie krzywej, a że nie mam ubezpieczenia w PL to i tak musiałam zapłacić.
Na moją logikę, jeśli prywatnie i płacisz, to na własną rękę też można zrobić krzywą, ale to już lepiej się dopytać w labie.
Ja też robiłam prywatnie. W punkcie pobrań było info że krzywą robią jak się ma wynik glikozy na czczo już nie pamiętam jaki lub na zlecenie lekarza. Więc zależy pewnie od punktu.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry