reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dziewczęta,sprowadźcie Mnie na ziemię...
21 dziec cyklu,cycki zaczynają mnie jakby parzyć, na wysokości lekko poniżej pępka jak lekko nacisnę z prawej strony czuć ból. Zaczynam sobie wszystko wkręcać, choć wiem że to nie realne...
Też tak mam. 24 dc ( mam 27 dniowe cykle) Mrowienie w cyckach, mdli mnie i nie wiem czy sama sobie znowu wkręcam czy jednak się udało. Raz też tak miałam cieszyłam się i poleciałam zrobić test a tu zonk. Po zrobieniu testu objawy przeszły...

reklama
To jest właśnie dobrze powiedziane! Przecież wystarczy ten JEDEN, wiec nie przekreślajmy swoich cykli, kiedy ilość zbliżeń była bardzo mała- 1 czy 2 razy. Może akurat ten 1 raz, to było to? Ja w ubiegłym cyklu miałam seksu że hoho, a i tak nic nie wyszło z tego 😂
Potwierdzam. Mam syna z takiego "jeden raz w miesiącu". Teraz się seximy z mężem jak króliki i nic 🙈🤣

Dziewczyny wyniki już są choć miały być po południu, betaBeta-HCG total
37,60
mIU/ml
Wykres
Kobiety nie będące w ciąży: < 5,0
> lub = 25 mIU/ml wskazane powtórzenie badania po min. 48 godz.
1-10 tydzień 202 - 231 000
11-15 tydzień 22536 - 234 000
16-22 tydzień 8007 - 50 064
23-40 tydzień 1600 - 49 413 więc w sumie to nie wiem co mój wynik oznacza, muszę poczekać do pn o powtórzyć
Gratulacje 😍🎉🎉🎊🎊

Ja będąc w toalecie zauważyłam na papierze 2 malutkie niteczki krwi . I teraz włączyło min sie myślenie bo jeżeli byłaby to implantacja to wierząc paskom owulacyjnymi wychodziła by w 10-11 jeżeli to przejawy zaczynającego okresu to cykl znowu mi się skrócił 🫠jak żyć🥺

Ja będąc w toalecie zauważyłam na papierze 2 malutkie niteczki krwi . I teraz włączyło min sie myślenie bo jeżeli byłaby to implantacja to wierząc paskom owulacyjnymi wychodziła by w 10-11 jeżeli to przejawy zaczynającego okresu to cykl znowu mi się skrócił 🫠jak żyć🥺
Trzymam kciuki że to implantacja 🤞🤞

Też tak mam. 24 dc ( mam 27 dniowe cykle) Mrowienie w cyckach, mdli mnie i nie wiem czy sama sobie znowu wkręcam czy jednak się udało. Raz też tak miałam cieszyłam się i poleciałam zrobić test a tu zonk. Po zrobieniu testu objawy przeszły...
A ile razy ja juz tak miałam...ło matko...ani nie pamiętam..

reklama
Laski, nie mam dużego doświadczenia z testami owu i z ciekawości zrobiłam dzisiaj dwa. Jest jakaś zależność o której godzinie się je robi? Coś wpływa na wynik? Bo trochę się zdziwiłam, że rano był wynik dużo wyższy niż po południu 🤔🤔
IMG_20230908_172547.jpg

Do góry