reklama
Kitsune
Moderator
Polecam serial "Plan na Miłość" z francuskich rzeczy. Taki trochę na odprężenie, zabawny, ale miejscami też wzruszający️A jakie plany na weekend ️
Ja właśnie zamknęłam komputer, wyłożyłam się na kanapie przeglądam Wasze wpisy!
Co ciekawego na Netfliksie polecacie ?
Może ktoś coś z kina francuskiego?
Leanne
Fanka BB :)
Ooo dziękuję;-) mojego starego nie ma, to w sam raz idealnie na taki wieczorPolecam serial "Plan na Miłość" z francuskich rzeczy. Taki trochę na odprężenie, zabawny, ale miejscami też wzruszający
Magdalena09
gratulacjeMam wyniki:
Zobacz załącznik 1564556
Coś niska ta beta chyba? Ostatnia okres 13.08 owulacja jakoś 26-27. Czyli jest jakieś 12 dni po owulacji.
Magdalena09
gratulacjeDziewczyny wyniki już są choć miały być po południu, betaBeta-HCG total
37,60
mIU/ml
Wykres
Kobiety nie będące w ciąży: < 5,0
> lub = 25 mIU/ml wskazane powtórzenie badania po min. 48 godz.
1-10 tydzień 202 - 231 000
11-15 tydzień 22536 - 234 000
16-22 tydzień 8007 - 50 064
23-40 tydzień 1600 - 49 413 więc w sumie to nie wiem co mój wynik oznacza, muszę poczekać do pn o powtórzyć
nieznośne_poplątanie
To nie są duże rozbieżności. Ważne, by nie robić z pierwszego moczu i najlepiej w okienku godzinowym pomiędzy 10 a 20. Staraj się robić codziennie mniej więcej o tym samym czasie, a jeśli wiesz mniej więcej w którym dniu cyklu masz przeważnie owulacje albo widzisz na paskach, że jest tendencja wzrostowa, to wtedy możesz robić 2-3 razy dziennie. Jeśli to Twój pierwszy cykl i masz dużo testów, to sikaj sobie te 2-3 razy dziennie, żeby zobaczyć czy u Ciebie jest stopniowy wzrost aż do piku, czy jest nisko i nagle znikąd pik.Laski, nie mam dużego doświadczenia z testami owu i z ciekawości zrobiłam dzisiaj dwa. Jest jakaś zależność o której godzinie się je robi? Coś wpływa na wynik? Bo trochę się zdziwiłam, że rano był wynik dużo wyższy niż po południu Zobacz załącznik 1564930
Magdalena09
Hej dziewczyny, ostatnio jakoś mniej czasu mam na forum ale staram się was podczytywac. Teraz nadrobiłam kilkadziesiąt stron pięknie się zapowiada ten wrzesień, gratuluję wszystkim ciężarnym
Mi zostały 2 tabletki diphastonu i mam nadzieję że zaraz przyjdzie okres i będzie można działać na nowo, tym razem z happy endem
Jutro jedziemy na piknik rodzinny z mojej pracy więc pewnie nadrobię jutrzejszy dzień w niedzielę
Mi zostały 2 tabletki diphastonu i mam nadzieję że zaraz przyjdzie okres i będzie można działać na nowo, tym razem z happy endem
Jutro jedziemy na piknik rodzinny z mojej pracy więc pewnie nadrobię jutrzejszy dzień w niedzielę
U
użytkowniczka Co
Gość
Według instrukcji na większości jest napisane, że powinno się je robić wieczorem i za dużo nie pić. Mi wychodziły ładne wyniki jak nie sikałam 4 godziny. Teraz jak robiłam to nie sikalam tylko dwie godziny i nie wyłapałam piku.Laski, nie mam dużego doświadczenia z testami owu i z ciekawości zrobiłam dzisiaj dwa. Jest jakaś zależność o której godzinie się je robi? Coś wpływa na wynik? Bo trochę się zdziwiłam, że rano był wynik dużo wyższy niż po południu Zobacz załącznik 1564930
Kitsune
Moderator
Właśnie zawsze zapominam robić z samego rana, więc na szczęście nie są z pierwszego moczuTo nie są duże rozbieżności. Ważne, by nie robić z pierwszego moczu i najlepiej w okienku godzinowym pomiędzy 10 a 20. Staraj się robić codziennie mniej więcej o tym samym czasie, a jeśli wiesz mniej więcej w którym dniu cyklu masz przeważnie owulacje albo widzisz na paskach, że jest tendencja wzrostowa, to wtedy możesz robić 2-3 razy dziennie. Jeśli to Twój pierwszy cykl i masz dużo testów, to sikaj sobie te 2-3 razy dziennie, żeby zobaczyć czy u Ciebie jest stopniowy wzrost aż do piku, czy jest nisko i nagle znikąd pik.
Kupiłam pudło 100 sztuk, więc mogę sikać do końca cyklu po 5x razy dziennie Mniej więcej po poprzednich testach wiem kiedy powinna być, ale zazwyczaj testowałam "tak po prostu", nie zagłębiałem się w temat. A teraz po poronieniu to w ogóle różnie może być
reklama
Kitsune
Moderator
Kurczę szczerze mówiąc ta ulotka jest tak długo i to jeszcze po angielsku, że przeczytałam tylko ile czasu trzymać w moczu i po ilu odczytać wynik Przeanalizuję ją dokładnie, pewnie są tam takie informacjeWedług instrukcji na większości jest napisane, że powinno się je robić wieczorem i za dużo nie pić. Mi wychodziły ładne wyniki jak nie sikałam 4 godziny. Teraz jak robiłam to nie sikalam tylko dwie godziny i nie wyłapałam piku.