reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Jak ja się z moim pożarłam i nie gadaliśmy 3 dni to nawet umiał buty schować do szafki, obiad zrobić i posprzątać. Szkoda, że w czasach "pokoju" te ręce jakby dwie lewe 🙆‍♀️
Znam to 😁 obiadek, porządki, czasami pragnęłam kłótni, bo miał taki Power potem, że ja mogłam tylko leżeć i pachnieć 🤪😁

Jak Wy tak mówicie, że zimno to polecam sobie wyobrazić mnie aktualnie w namiocie 🥶 Rano myślałam, że nie wyjdę ze śpiwora takie zimno i mgła. Coś ten wrzesień w tym roku nie jest łaskawy, niby kolejne dni mają być słoneczne - oby! 🤗
Kocham namiotować 🥰 2 i 3 lata temu cały rok namiotowaliśmy w stajni przy naszych koniach 🥰 oczywiście letnie namiotowanie to marzenie ale naszym rekordem jest -5 stopni w grudniu 😂😂😂 Teraz wiem, że pod dmuchany materac trzeba wrzucać izolacje 😂 bo niby od góry było ciepło pod wełnianymi kocami ale materac mroził jak dziki 😂

tak poproszę :) chociaż to już takie trochę liczenie na cud z mojej strony, bo był aż jeden seks w okresie płodnym 😂
Ehh.Ja to nawet na cud nie wierze w tym cyklu ,bo u mnie sex był tylko 2 razy..I już raczej więcej nie będzie..ale jak mój mąż nadal będzie z takim podejściem to na kolejne testowanie się nie mam co zapisywać,chyba że znajdę sobie kochanka(żart)...ale tak serio ,Ja o sex nie mam zamiaru się prosić..

Smutno tu dzisiaj. Przytulam Was mocno. Ja zawsze kochałam wrzesień i jesień (nawet te depresyjne pogody) 🍁🍂❤️🍂🍁
Mam betę, próg to chyba o północy będzie 🤦🏼‍♀️
Martwię się czy nie za niska ta beta (9dpt 5-dniowej blastki 🤦🏼‍♀️) Napiszcie proszę, że jestem psychiczna. Do tego mi wyszedł podwyższony cukier i cholesterol i z deka mnie to zdołowało 😕
specjalnie szukałam jakie są normy, bo totalnie na tym się nie znam i według tego co znalazłam, jest dobrze ❤️ mam nadzieję że szybko będziesz mogła odetchnąć, bo na chwilę obecną cały czas żyjesz w stresie, a to może mieć wpływ na wyniki.

Smutno tu dzisiaj. Przytulam Was mocno. Ja zawsze kochałam wrzesień i jesień (nawet te depresyjne pogody) 🍁🍂❤️🍂🍁
Mam betę, próg to chyba o północy będzie 🤦🏼‍♀️
Martwię się czy nie za niska ta beta (9dpt 5-dniowej blastki 🤦🏼‍♀️) Napiszcie proszę, że jestem psychiczna. Do tego mi wyszedł podwyższony cukier i cholesterol i z deka mnie to zdołowało 😕

Pięknie! Gratuluję. 💚 Teraz czekamy na przyrost.
Co do glikemii, to bądź czujna i skontroluj sobie ponownie. Jeśli wynik znów będzie powyżej normy, to powinno to być wskazaniem do wcześniejszego wykonania OGTT. Głowa do góry, Kropek się zadomawia i to najważniejsze. 😍

reklama
Dzień dobry drogie Panie, to czas na testowanie!
🎂Z racji iż wrzesień to miesiąc urodzin założycielki wątki, czyli moich - jako prezent życzę sobie jak największej ilości pozytywnych testów! ⏸
‼️Uwaga‼️Wątek nie służy to oceniania "czy ten test jest pozytywny". Tutaj zapisujemy się na wspólne testowanie, wspólnie odliczamy i przeżywamy wszystkie emocje z tym związane.
🗣Jeżeli chcesz brać udział w dyskusji - zapisz się na testowanie. Jeżeli nie testujesz, a chcesz z nami porozmawiać - zapisz się na pauzę.
📝 Nowe użytkowniczki, nowe udzielające - napisz proszę coś o sobie, wstaw awatar (pozwoli nam zapamiętać Ciebie i Twoją historię).
Tworzymy tutaj bezpieczną przystań dla wszystko starających się. Najważniejsze zasady to wzajemny szacunek, zrozumienie, empatia. Z zakazów: nie udzielamy rad typu "odpuść, samo przyjdzie", oraz nie wrzucamy testów do oceny.

🗓Kalendarz:
🍂1.09 @Haynee86🩸@anyżowe_love🩸 @Myszko🍼 👑(16.09)
🍁2.09
🍂3.09 @Megi^^ 🩸
🍁4.09 @asia1808⛔@Moonstone 🍼
🍂5.09 @Lilli2
🍁6.09 @Lilkamilka97 🩸
🍂7.09 @Leanne @Ann2907
🍁8.09 @kropka. @Dong
🍂9.09 @królowa_kresek😉🙃 🩸@annn1
🍁10.09 @Carmen2412 @Chałka @amusedxxx
🍂11.09 @c_or_nelia @nudella
🍁12.09 @nieznośne_poplątanie @MatkaWariatka37
🍂13.09 @Urania @Martxx1
🍁14.09 @AnnMar88 @natasia142
🍂15.09 @Serio @Aksamitka28 @Anelili
🍁16.09 @nastraganie @Lilayne @kicikocia
🍂17.09 @Sunflowerxxx @Dioja
🍁18.09 @kate01 @komarkowa93
🍂19.09 @sylwica1410
🍁20.09 @Ice41 @Kosinka94
🍂21.09
🍁22.09
🍂23.09
🍁24.09
🍂25.09 @Karolina_123 @anyżowe_love
🍁26.09
🍂27.09 @Perlaa 👑(19.09)
🍁28.09 @Animmka @Haynee86
🍂29.09 @Lilkamilka97
🍁30.09 @Kasienkaol 👑 (30.09) @Motylkowa! @Karolina_123 @spekoppar_ @Megi^^

Legenda:
🍼 - ciąża
🩸- okres
⛔- negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
👑 - urodziny

Pauzujące/ławka rezerwowych:
@Mademoiselle_Nika 👑(28.09)
@Magdalena09
@Żołna
@Love_sun
@aurii_orelii
@wrobelmm
@komarkowa93
I na koniec zaklęcie, które towarzyszy nam we wrześniu, dzięki @Moonstone :🧙🏻‍♀️🔮
Siekiera motylka, ananaski
W nocy będą wygibaski
Siekiera motyka, wino tez
Pozytywny będzie test

Siekiera motyka, weź termometr
Ciąża będzie już za moment
Siekiera motyka, mocz w kieliszek
Bo to nie jest bazyliszek.

Siekiera motyka, test niebieski
Będą na nim ze dwie kreski
Siekiera motyka, ja to wiem
To nie będzie żaden cień.