Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie tylko, nie tylkoo, czyli nie tylko mój zawinięte skarpety zostawia…
Dziękuje, ale to dopiero pod koniec miesiąca wpisana! Trzymam kciukiSpełnienia marzeń!!!
Zapisz mnie proszę na testowanko 8go wrzesnia. Dziękuję
No to piękny! A to nie jest tak, że dupek nie wychodzi we krwi?Dziewczyny mam w końcu proga - 20,30 ng/ml. Chyba ok, choc to wynik po obstawieniu lekami
A mnie właśnie powitał okres, wiec nawet zatestować nie zdążyłam poproszę kropelkę
Przykro mi dziewczyny. Teraz 2-3 dni wkurzenia i żałoby, ale nowy cykl to nowe szanse. Trzymam kciuki za październik!@Myszko trzymam kciuki i za dobre przyrosty i za poprawę Twojego samopoczucia
@Brownie1992 jednak nie dołączę do Ciebie, choć wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywały co innego
@Mademoiselle_Nika wpisz mi proszę okres
@Myszko trzymam kciuki i za dobre przyrosty i za poprawę Twojego samopoczucia
@Brownie1992 jednak nie dołączę do Ciebie, choć wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywały co innego
@Mademoiselle_Nika wpisz mi proszę okres
Zależy jaki. Dupek nie luteina takNo to piękny! A to nie jest tak, że dupek nie wychodzi we krwi?
Myszko trzymam kciuki za przyrost!