reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ojjj z tymi skarpetkami to powiem Ci, że może być ciężka przeprawa 😁 ja z moim poszłam na kolejny lvl nie dość, że ma wkładać do kosza to ma je odwinąć bo ja nie będę tego robić. Jak będą wywinięte albo zrolowane to nie piorę, czasem jeszcze zaliczy wtopę ale jest lepiej niż było 😏
o, czyli nie tylko mój zawinięte skarpety zostawia… 😂😂😂

reklama
Ojjj z tymi skarpetkami to powiem Ci, że może być ciężka przeprawa 😁 ja z moim poszłam na kolejny lvl nie dość, że ma wkładać do kosza to ma je odwinąć bo ja nie będę tego robić. Jak będą wywinięte albo zrolowane to nie piorę, czasem jeszcze zaliczy wtopę ale jest lepiej niż było 😏
Mój lubi wrzucać do prania zrolowane bokserki, najlepiej jeszcze zwinięte razem ze spodenkami. Tyle razy tłumaczyłam, ze ogarnięcie tego dla niego to bedzie dodatkowe 30s, a jak ja robię pranie i muszę odwijac 10 par to już się to kumuluje 🙈 a najbardziej mnie wkurza, jak mu wiecznie mówię żeby ubrał kapcie, bo mamy 4 koty i niestety pełno kłaków na podłodze. Jak przelazi cały dzień w samych skarpetkach to potem wygladaja masakrycznie. Ale już tez się wkurzyłam na tyle, że jak na takie trafie to potrafię mu je zanieść do pokoju i położyć na biurku. Wtedy wie, że musi je odkłaczyć zanim wrzuci z powrotem do prania. Duże dzieci 🙈

Smutno tu dzisiaj. Przytulam Was mocno. Ja zawsze kochałam wrzesień i jesień (nawet te depresyjne pogody) 🍁🍂❤️🍂🍁
Mam betę, próg to chyba o północy będzie 🤦🏼‍♀️
Martwię się czy nie za niska ta beta (9dpt 5-dniowej blastki 🤦🏼‍♀️) Napiszcie proszę, że jestem psychiczna. Do tego mi wyszedł podwyższony cukier i cholesterol i z deka mnie to zdołowało 😕

Załączniki

• 4363109B-0B5C-4731-842E-3E94C55B9E48.jpeg
    4363109B-0B5C-4731-842E-3E94C55B9E48.jpeg
    75,4 KB · Wyświetleń: 163
Smutno tu dzisiaj. Przytulam Was mocno. Ja zawsze kochałam wrzesień i jesień (nawet te depresyjne pogody) 🍁🍂❤️🍂🍁
Martwię się czy nie za niska ta beta (9dpt 5-dniowej blastki 🤦🏼‍♀️) Napiszcie proszę, że jestem psychiczna. Do tego mi wyszedł podwyższony cukier i cholesterol i z deka mnie to zdołowało 😕
Myszko z tego co widzę to mieścisz się w widełkach bety dla 9dpt i 5 dniowej blaski. BA DZIEWCZYNO JESTEŚ W ŚREDNIEJ! Moim zdaniem nie ma podstaw do obaw. W środę robisz przyrost, będzie 170% i dostajesz ode mnie kopa na mamusie :)
Co do cukru nie pofolgowałaś sobie w ostatnich 3 dniach ze słodkim, ale i z węglowodanami? :)
Gratulacje, jest dobrze! <3

Mike Judge Kick GIF by Idiocracy

Rozgrzewam się :D

Nie żartuj.... nie smuć się - to na prawdę piękny poziom bety😍😍😍

Myszko z tego co widzę to mieścisz się w widełkach bety dla 9dpt i 5 dniowej blaski. BA DZIEWCZYNO JESTEŚ W ŚREDNIEJ! Moim zdaniem nie ma podstaw do obaw. W środę robisz przyrost, będzie 170% i dostajesz ode mnie kopa na mamusie :)
Co do cukru nie pofolgowałaś sobie w ostatnich 3 dniach ze słodkim, ale i z węglowodanami? :)
Gratulacje, jest dobrze! <3
No właśnie ja to ze słodyczy to najchętniej gorzką czekoladę i to też z umiarem i zwykłe herbatniki. Powtórzę na pewno. Wynik był 110 a norma do 99. Mam nadzieję, że trzustka jakoś daje radę. Koholem też jej przecież nie męczę 🤔 A z cholesterolem też już miałam jazdy, głównie w okresach kiedy stres mnie zabija :/

No właśnie ja to ze słodyczy to najchętniej gorzką czekoladę i to też z umiarem i zwykłe herbatniki. Powtórzę na pewno. Wynik był 110 a norma do 99. Mam nadzieję, że trzustka jakoś daje radę. Koholem też jej przecież nie męczę 🤔 A z cholesterolem też już miałam jazdy, głównie w okresach kiedy stres mnie zabija :/
Jak ja się cieszę, gdy udaje się Wam jednej po drugiej spelniać akurat to marzenie.... i znikać z tych kresek. Super Gratulacje 🥰😍😍😍💚💚💚 będzie piękny przyrost.

Może za późno zjadłaś posiłek przed badaniem, lub na odwrót - za wcześnie. To też wpływa i właśnie jest istotne jak ten wynik jest niewiele większy.
Spokojnie, nie dokładaj sobie stresu. Dostaniesz pewnie w I trymestrze już skierowanie na krzywą cukrową, która wyjdzie prawidłowa i będzie dobrze :)

reklama
Może za późno zjadłaś posiłek przed badaniem, lub na odwrót - za wcześnie. To też wpływa i właśnie jest istotne jak ten wynik jest niewiele większy.
Spokojnie, nie dokładaj sobie stresu. Dostaniesz pewnie w I trymestrze już skierowanie na krzywą cukrową, która wyjdzie prawidłowa i będzie dobrze :)
W sumie to zeżarłam dość późno rogala z żółtym serem a przecież białe pieczywo to też cukier.

Do góry