Kitsune
Moderator
Ze szpitala. Poprzednio też ponad miesiąc czekałamskąd czekasz na wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze szpitala. Poprzednio też ponad miesiąc czekałamskąd czekasz na wyniki?
Uważam, że to jest ładny progDziewczyny mam w końcu proga - 20,30 ng/ml. Chyba ok, choc to wynik po obstawieniu lekami
W - 5 to szaleństwo ja doświadczyłam 5 ale na plusie i było dość zimno na szczęście tylko jedna taka nocka. My namiotujemy od 4 lat i zawsze we wrześniu, ale mamy pod materacem 2 izolacje a czasem i tak mam wrażenie że ciągnie chyba, że to powietrze w materacu tak ziębiKocham namiotować 2 i 3 lata temu cały rok namiotowaliśmy w stajni przy naszych koniach oczywiście letnie namiotowanie to marzenie ale naszym rekordem jest -5 stopni w grudniu Teraz wiem, że pod dmuchany materac trzeba wrzucać izolacje bo niby od góry było ciepło pod wełnianymi kocami ale materac mroził jak dziki
O właśnie! I niezależnie jak przyjmowana?Zależy jaki. Dupek nie luteina tak
A co mają pokazać te wyniki?Ze szpitala. Poprzednio też ponad miesiąc czekałam
Absolutnie rozumiemy wcześniejsze testowanie, ale powiedz mi gdzie jest zdjęcie ku uciesze naszych oczu?Dzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?
Tak dlatego ja wolałam dupka brać żeby wiedzieć czy wynik jest wiarygodnyO właśnie! I niezależnie jak przyjmowana?
A co mają pokazać te wyniki?
Teraz widzę! No piękna kreseczka, nawet śmiała niż nie! Gratulacje!Dzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?
Właśnie dodałam zdjecie ale dodaje jeszcze tu. Jestem w takim szoku myslalm że jeszcze dzis nic nie wyjdzie i że to dziwne uczucie w brzuchu to sygnal ze okres nadchodzi. To zaraz po pracy lece na pobranie krwi.Absolutnie rozumiemy wcześniejsze testowanie, ale powiedz mi gdzie jest zdjęcie ku uciesze naszych oczu?
Według mnie jeżeli już jest blada kreska to tak, robiłabym betę dzisiaj - jutro.
Jest widoczna, ładna kreseczka bez rozbierania! Super!Właśnie dodałam zdjecie ale dodaje jeszcze tu. Jestem w takim szoku myslalm że jeszcze dzis nic nie wyjdzie i że to dziwne uczucie w brzuchu to sygnal ze okres nadchodzi. To zaraz po pracy lece na pobranie krwi.