reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?

Załączniki

• 20230905_071116.jpg
    20230905_071116.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 183
Kocham namiotować 🥰 2 i 3 lata temu cały rok namiotowaliśmy w stajni przy naszych koniach 🥰 oczywiście letnie namiotowanie to marzenie ale naszym rekordem jest -5 stopni w grudniu 😂😂😂 Teraz wiem, że pod dmuchany materac trzeba wrzucać izolacje 😂 bo niby od góry było ciepło pod wełnianymi kocami ale materac mroził jak dziki 😂
W - 5 to szaleństwo 😁 ja doświadczyłam 5 ale na plusie i było dość zimno :p na szczęście tylko jedna taka nocka. My namiotujemy od 4 lat i zawsze we wrześniu, ale mamy pod materacem 2 izolacje a czasem i tak mam wrażenie że ciągnie chyba, że to powietrze w materacu tak ziębi 😅

Dzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?
Absolutnie rozumiemy wcześniejsze testowanie, ale powiedz mi gdzie jest zdjęcie ku uciesze naszych oczu? :D
Według mnie jeżeli już jest blada kreska to tak, robiłabym betę dzisiaj - jutro.

Teraz widzę! No piękna kreseczka, nawet śmiała niż nie! Gratulacje! ♥️

Absolutnie rozumiemy wcześniejsze testowanie, ale powiedz mi gdzie jest zdjęcie ku uciesze naszych oczu? :D
Według mnie jeżeli już jest blada kreska to tak, robiłabym betę dzisiaj - jutro.
Właśnie dodałam zdjecie ale dodaje jeszcze tu. Jestem w takim szoku myslalm że jeszcze dzis nic nie wyjdzie i że to dziwne uczucie w brzuchu to sygnal ze okres nadchodzi. To zaraz po pracy lece na pobranie krwi.

Załączniki

• 20230905_071116.jpg
    20230905_071116.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 140
  • 20230905_070608.jpg
    20230905_070608.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 136
reklama
Właśnie dodałam zdjecie ale dodaje jeszcze tu. Jestem w takim szoku myslalm że jeszcze dzis nic nie wyjdzie i że to dziwne uczucie w brzuchu to sygnal ze okres nadchodzi. To zaraz po pracy lece na pobranie krwi.
Jest widoczna, ładna kreseczka bez rozbierania! Super! :)
Pamiętaj tylko, że na przyrost w czwartek/piątek też w podobnej godzinie, żeby nie było później stresu, że przyrost nie taki.

Do góry