reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Jak ja się z moim pożarłam i nie gadaliśmy 3 dni to nawet umiał buty schować do szafki, obiad zrobić i posprzątać. Szkoda, że w czasach "pokoju" te ręce jakby dwie lewe 🙆‍♀️
No dokładnie. On mi powiedział, że ja go traktuję jak dziecko dzisiaj XD a on sam robi ze mnie swoją matkę i mówiłam mu to od kilku tygodni, a teraz też buty na miejsce odstawił chyba chcąc mi udowodnić, że wcale tak nie jest😂😂😂

Ja nie wiem, jak to dorosłemu facetowi trzeba mówić, żeby buty na miejsce odstawił, żeby skarpetki do kosza na pranie wrzucił… No tragedia. Jak mu zaczęłam powtarzać miesiąc temu, że nie jestem jego matką to w końcu skarpetki sprząta. Może dorośnie do reszty obowiązków

No dokładnie. On mi powiedział, że ja go traktuję jak dziecko dzisiaj XD a on sam robi ze mnie swoją matkę i mówiłam mu to od kilku tygodni, a teraz też buty na miejsce odstawił chyba chcąc mi udowodnić, że wcale tak nie jest😂😂😂
O to coś z tymi butami jest. Daje mu max 2 dni 😆 Ja się pytam z jakiej gliny ich ulepili, no jakiej... 💩

Ja nie wiem, jak to dorosłemu facetowi trzeba mówić, żeby buty na miejsce odstawił, żeby skarpetki do kosza na pranie wrzucił… No tragedia. Jak mu zaczęłam powtarzać miesiąc temu, że nie jestem jego matką to w końcu skarpetki sprząta. Może dorośnie do reszty obowiązków
Ojjj z tymi skarpetkami to powiem Ci, że może być ciężka przeprawa 😁 ja z moim poszłam na kolejny lvl nie dość, że ma wkładać do kosza to ma je odwinąć bo ja nie będę tego robić. Jak będą wywinięte albo zrolowane to nie piorę, czasem jeszcze zaliczy wtopę ale jest lepiej niż było 😏

reklama
To mój się nauczył odkładać buty na miejsce po tym jak w trakcie sprzątania poślizgnęłam się o jego kapcie pozostawione na środku pokoju i wyrwałam sobie paznokcia wraz z macierzem 😖 żadne prośby nie skutkowały, musiała stać się krzywda 🤦🏻‍♀️

Do góry