Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie. On mi powiedział, że ja go traktuję jak dziecko dzisiaj XD a on sam robi ze mnie swoją matkę i mówiłam mu to od kilku tygodni, a teraz też buty na miejsce odstawił chyba chcąc mi udowodnić, że wcale tak nie jestJak ja się z moim pożarłam i nie gadaliśmy 3 dni to nawet umiał buty schować do szafki, obiad zrobić i posprzątać. Szkoda, że w czasach "pokoju" te ręce jakby dwie lewe
No tak, ale tu kłótnie, tam znów z owulacji nici i jakoś się widzi resztę miesiąca w czarnych kolorach.oj tam, i tak na 4 dni póki co są 2 butelki wiec nie ma dramatu
O to coś z tymi butami jest. Daje mu max 2 dni Ja się pytam z jakiej gliny ich ulepili, no jakiej...No dokładnie. On mi powiedział, że ja go traktuję jak dziecko dzisiaj XD a on sam robi ze mnie swoją matkę i mówiłam mu to od kilku tygodni, a teraz też buty na miejsce odstawił chyba chcąc mi udowodnić, że wcale tak nie jest
Nie ma Cię kto grzać?Jak Wy tak mówicie, że zimno to polecam sobie wyobrazić mnie aktualnie w namiocie Rano myślałam, że nie wyjdę ze śpiwora takie zimno i mgła. Coś ten wrzesień w tym roku nie jest łaskawy, niby kolejne dni mają być słoneczne - oby!
Ojjj z tymi skarpetkami to powiem Ci, że może być ciężka przeprawa ja z moim poszłam na kolejny lvl nie dość, że ma wkładać do kosza to ma je odwinąć bo ja nie będę tego robić. Jak będą wywinięte albo zrolowane to nie piorę, czasem jeszcze zaliczy wtopę ale jest lepiej niż byłoJa nie wiem, jak to dorosłemu facetowi trzeba mówić, żeby buty na miejsce odstawił, żeby skarpetki do kosza na pranie wrzucił… No tragedia. Jak mu zaczęłam powtarzać miesiąc temu, że nie jestem jego matką to w końcu skarpetki sprząta. Może dorośnie do reszty obowiązków
Nie no ma wczoraj mnie tak przegrzał, że skarpetki na noc ściągnęłam a w nocy ich nie mogłam znaleźć bo ciemnoNie ma Cię kto grzać?
To mój się nauczył odkładać buty na miejsce po tym jak w trakcie sprzątania poślizgnęłam się o jego kapcie pozostawione na środku pokoju i wyrwałam sobie paznokcia wraz z macierzem żadne prośby nie skutkowały, musiała stać się krzywdaJa nie wiem, jak to dorosłemu facetowi trzeba mówić, żeby buty na miejsce odstawił, żeby skarpetki do kosza na pranie wrzucił… No tragedia. Jak mu zaczęłam powtarzać miesiąc temu, że nie jestem jego matką to w końcu skarpetki sprząta. Może dorośnie do reszty obowiązków