AnnMar88
Moderator
Ja prywatnieDzewczyny ten monitoring to robiłyście prywatnie? Czy jakimś cudem na NFZ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prywatnieDzewczyny ten monitoring to robiłyście prywatnie? Czy jakimś cudem na NFZ?
Dziękuję Cię ślicznie za odpowiedz :*Najpierw wywijam go na drugą stronę i wpycham głęboko, a później tylko delikatnie pociągam ten długi "sznureczek" i się odwija. Ale staram się delikatnie to robić, żeby właśnie się nie wysunął. Później chwilę leżakuję i normalnie z nim chodzę i praktycznie w ogóle go nie czuję. Przy wyciąganiu jest gorzej, bo ja się zassie, to trudniej idzie, a nie chce na siłę go wyciagać, żeby obtarć jakichś nie zrobić, więc grzebię, dociskam, kręcę i dopiero wychodzi
ActiFolina jaki kwas bierzesz?
Trzymam kciukiJa się zastanawiam i trochę mam nadzieję na wrześniowy cionsz..bo po tej stymulacji i Ovitrelle jakoś od owulacji mam więcej śluzu, a zawsze miałam sucho jak na pustyni.
No, nie wiem...taką mam nadzieje na dwie kreski
Rzucam klątwę na naczelna czarownice@Myszko piękne kreseczki widzę
Witam się we wrześniu
U mnie nastroj typowo pmsowy, cały dzień w pracy łzy w oczach, rozdrażnienie i gastrofaza naprzemian z mdłościami nie wiem czemu przed okresem mnie tak mdli, ale wkurza mnie to, bo robi złudną nadzieję. Z tej okazji nasikałam na patyk, ale biało 10 dpo. Czuję, że nic z tego i cierpliwie czekam na okres.
Na pocieszenie za dwa tygodnie mam wakacje!
Ja od godziny 14 zbierałam ziemniaki, nie dawno wróciłam do domu i padam. Wezmę loda, zrobię sobie relaks na tarasie, a później tylko kolacja, kąpiel i spanko.Melduje, że ja już po dzisiejszym wyzwaniu pilatesu. Rozgrzewka 6,30 min + 14,30 treningu Zostało zrobić 7700 kroków
ja właśnie na spacerze żeby zrobić te 10 tys kroków. Jeszcze trochę ponad 5 brakuje mi …Melduje, że ja już po dzisiejszym wyzwaniu pilatesu. Rozgrzewka 6,30 min + 14,30 treningu Zostało zrobić 7700 kroków