reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U mnie na teście niestety biało 😢
Gdyby nie to, to serio powiedziałabym, ze jestem w ciąży. Mam aktualnie wszystkie objawy. Ale niestety to zbliżający się okres+ogólne osłabienie.

Szczerze mówiąc to nie wiem czy będę jeszcze udzielać się tu, bo za kilka dni lecimy na wakacje i chcę odpocząć od tematu starań. Natomiast w kolejnym cyklu planuję zacząć procedurę in vitro. Zależy co mój lekarz na to, ale razem z mężem jestem już zdecydowana, że idziemy w tym kierunku.

Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie i za każdą z osobna! 🤞🏼🤞🏼
Bardzo mi przykro, że kolejna iui i znow zapowiada się, ze nieudana 😞 No, ale trzeba isc naprzod (nasze starania są bardzo podobne :/). Jeśli zamierzasz i mozesz skorzystać przy invitro z jakiegoś programu, to zwróć uwagę, że procedurę możesz rozpocząć dopiero po zaakceptowaniu wniosku. Tak było przynajmniej w moim przypadku (m. Warszawa).

reklama
Bardzo mi przykro, że kolejna iui i znow zapowiada się, ze nieudana 😞 No, ale trzeba isc naprzod (nasze starania są bardzo podobne :/). Jeśli zamierzasz i mozesz skorzystać przy invitro z jakiegoś programu, to zwróć uwagę, że procedurę możesz rozpocząć dopiero po zaakceptowaniu wniosku. Tak było przynajmniej w moim przypadku (m. Warszawa).
Dziękuję! Chcemy skorzystać z dofinansowania od Marszałka Mazowsza. Z tego względu tez lekarz namówił mnie na trzecią iui. Za tydzień w piątek chcę złożyć papiery i zacząć jak najszybciej będzie to możliwe.
Idziemy podobną ścieżką, trzymam kciuki za Ciebie mocno 🤞🏼💚

Dziękuję! Chcemy skorzystać z dofinansowania od Marszałka Mazowsza. Z tego względu tez lekarz namówił mnie na trzecią iui. Za tydzień w piątek chcę złożyć papiery i zacząć jak najszybciej będzie to możliwe.
Idziemy podobną ścieżką, trzymam kciuki za Ciebie mocno 🤞🏼💚
To powinna być procedura podobna. Udanego urlopu, wypocznijcie. Ja za Ciebie rowniez 🤞

Gdyby nie to, to serio powiedziałabym, ze jestem w ciąży. Mam aktualnie wszystkie objawy. Ale niestety to zbliżający się okres+ogólne osłabienie.

Szczerze mówiąc to nie wiem czy będę jeszcze udzielać się tu, bo za kilka dni lecimy na wakacje i chcę odpocząć od tematu starań. Natomiast w kolejnym cyklu planuję zacząć procedurę in vitro. Zależy co mój lekarz na to, ale razem z mężem jestem już zdecydowana, że idziemy w tym kierunku.

Prykro mi, że się w tym cyklu nie udało. Super natomiast, że jesteście z mężem na tej samej stronie i postanowiliście próbować in vitro. Życzę z całego serca powodzenia i dużo siły!

Oj z tym nie jest też tak kolorowo. Obdzwoniłam dziś całe miasto i padały różne terminy- od miesiąca oczekiwania, aż do listopada nawet. Ja tez mieszkam w niewielkim mieście, wiec czasem się udaje coś znaleźć, ale trzeba było duuuużo podzwonić. No i wiadomo- ci najbardziej polecani lekarze u nas nie przyjmują nawet na NFZ 🫣
Ja chodzę cały czas prywatnie No mój dentysta zrezygnował z NFZ . A że ja jestem panikara to wole zapłacić niż zrobić z siebie wariatkę 😂 a mojemu dentyście ufam bezgranicznie i spokojnie siadam w fotelu

Szkoda że się nie udało 😔 jedyny plus to zgodność z mężem.
Odpocznij na wakacjach, a później wracaj tu ☺️

Trzymam kciuki, powodzenia i duuuużo siły dla Was 🤍

reklama
Cisza tutaj jak makiem zasiał
flowers GIF
Ja ma remont, robimy wyłaz i schody będziemy montować do góry. Mam zajęcie to nie mam czasu na dołki z powodu nieudanego cyklu.

Do góry