reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U mnie na teście niestety biało 😢
Gdyby nie to, to serio powiedziałabym, ze jestem w ciąży. Mam aktualnie wszystkie objawy. Ale niestety to zbliżający się okres+ogólne osłabienie.

Szczerze mówiąc to nie wiem czy będę jeszcze udzielać się tu, bo za kilka dni lecimy na wakacje i chcę odpocząć od tematu starań. Natomiast w kolejnym cyklu planuję zacząć procedurę in vitro. Zależy co mój lekarz na to, ale razem z mężem jestem już zdecydowana, że idziemy w tym kierunku.

Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie i za każdą z osobna! 🤞🏼🤞🏼
Bardzo mi przykro, że kolejna iui i znow zapowiada się, ze nieudana 😞 No, ale trzeba isc naprzod (nasze starania są bardzo podobne :/). Jeśli zamierzasz i mozesz skorzystać przy invitro z jakiegoś programu, to zwróć uwagę, że procedurę możesz rozpocząć dopiero po zaakceptowaniu wniosku. Tak było przynajmniej w moim przypadku (m. Warszawa).

reklama
Bardzo mi przykro, że kolejna iui i znow zapowiada się, ze nieudana 😞 No, ale trzeba isc naprzod (nasze starania są bardzo podobne :/). Jeśli zamierzasz i mozesz skorzystać przy invitro z jakiegoś programu, to zwróć uwagę, że procedurę możesz rozpocząć dopiero po zaakceptowaniu wniosku. Tak było przynajmniej w moim przypadku (m. Warszawa).
Dziękuję! Chcemy skorzystać z dofinansowania od Marszałka Mazowsza. Z tego względu tez lekarz namówił mnie na trzecią iui. Za tydzień w piątek chcę złożyć papiery i zacząć jak najszybciej będzie to możliwe.
Idziemy podobną ścieżką, trzymam kciuki za Ciebie mocno 🤞🏼💚

Dziękuję! Chcemy skorzystać z dofinansowania od Marszałka Mazowsza. Z tego względu tez lekarz namówił mnie na trzecią iui. Za tydzień w piątek chcę złożyć papiery i zacząć jak najszybciej będzie to możliwe.
Idziemy podobną ścieżką, trzymam kciuki za Ciebie mocno 🤞🏼💚
To powinna być procedura podobna. Udanego urlopu, wypocznijcie. Ja za Ciebie rowniez 🤞

Gdyby nie to, to serio powiedziałabym, ze jestem w ciąży. Mam aktualnie wszystkie objawy. Ale niestety to zbliżający się okres+ogólne osłabienie.

Szczerze mówiąc to nie wiem czy będę jeszcze udzielać się tu, bo za kilka dni lecimy na wakacje i chcę odpocząć od tematu starań. Natomiast w kolejnym cyklu planuję zacząć procedurę in vitro. Zależy co mój lekarz na to, ale razem z mężem jestem już zdecydowana, że idziemy w tym kierunku.

Prykro mi, że się w tym cyklu nie udało. Super natomiast, że jesteście z mężem na tej samej stronie i postanowiliście próbować in vitro. Życzę z całego serca powodzenia i dużo siły!

Oj z tym nie jest też tak kolorowo. Obdzwoniłam dziś całe miasto i padały różne terminy- od miesiąca oczekiwania, aż do listopada nawet. Ja tez mieszkam w niewielkim mieście, wiec czasem się udaje coś znaleźć, ale trzeba było duuuużo podzwonić. No i wiadomo- ci najbardziej polecani lekarze u nas nie przyjmują nawet na NFZ 🫣
Ja chodzę cały czas prywatnie No mój dentysta zrezygnował z NFZ . A że ja jestem panikara to wole zapłacić niż zrobić z siebie wariatkę 😂 a mojemu dentyście ufam bezgranicznie i spokojnie siadam w fotelu

Szkoda że się nie udało 😔 jedyny plus to zgodność z mężem.
Odpocznij na wakacjach, a później wracaj tu ☺️

Trzymam kciuki, powodzenia i duuuużo siły dla Was 🤍

reklama
Cisza tutaj jak makiem zasiał
flowers GIF
Ja ma remont, robimy wyłaz i schody będziemy montować do góry. Mam zajęcie to nie mam czasu na dołki z powodu nieudanego cyklu.

Do góry