reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Próbowałam już wiesiołka. Niestety nie widziałam żadnych efektów u siebie 😞
Ale ile brałaś tego wiesiołka?
Jeżeli na śluz to jeszcze witamina A (ale tutaj trzeba ostrożnie), Witamina E oraz siemię lniane. Ważne jest nawodnienie organizmu czyli te zbawienne 2 l wody dziennie lub 30ml/kg ciała. Może śluz jest gęsty i dlatego nie wypływa i wydaje Ci się, że jest go mało.
Dzień dobry dziewczęta po wakacjak,bo u nas właśnie dziś wakacje się kończyły...
Powiem wam najlepszy zart jaki słyszałem, a że nie lubię żartów z ust mojego ślubnego to znowu mamy spine...
Wczoraj mi oznajmił, że sex co 2 dni ,nie ma takiej opcji bo on poprostu nie chce,bo jak będzie co 2 dni to szybko sex się znudzi..mówię mu że przecież o bejbi się mieliśmy starać,to on mi na to ,że przecież się staramy....tak.tak...sex raz na miesiąc on nazywa staraniami...na koniec dodał że skoro jestem taka nie wyzyta to mi wibrator kupi...nosz tak mnie wkur...że myślałam,że pozabijam...jak dla mnie cykl jest już stracony..Nawet nie mam co testować,bo wiem że nic nie ma ...ale dziad ma u Mnie już przesrane...jedzie chciał sex to mu powiem, że ma 2 ręce....
Przegadajcie sprawę z dzieckiem. Może ma chwilowe załamanie w temacie starań. Może przeżywa poronienie, tak mężczyźni to również przeżywają tylko na swój sposób.
A jeżeli nie chce, bo ma niskie libido to skonsultowałabym go z lekarzem. Pamiętam, że Twój nie chce się badać, ale jak będziecie się tak szarpać o sex a przyczyna będzie gdzieś indziej to możesz długo czekać na ciąże. Więc rozmowa, rozmowa. Trzymam kciuki :)

reklama
Dziewczyny, ja tylko daję znać, że jestem po pierwszej becie. Wyniki pewnie będą późno, albo jutro :( Strasznie się martwię i nic na to nie poradzę.
Myszko, czekamy razem z Tobą! Myślałam o Tobie rano, ale nie chciałam wywoływać żeby nie stresować. Daj koniecznie znać jak będzie wynik.
I Love You Hug GIF by Pudgy Penguins

Dziewczyny, ja tylko daję znać, że jestem po pierwszej becie. Wyniki pewnie będą późno, albo jutro :( Strasznie się martwię i nic na to nie poradzę.
Będzie dobrze - nie ma innej opcji! 🤞❤️ Doskonale wiem o czym
mówisz, bo najgorsze jest oczekiwanie. Może spróbuj zająć czymś głowę? Mi np. na zamartwianie pomaga fizyczne zmęczenie, dlatego w takich sytuacjach biorę się za sprzątanie, ogarnianie ogródka lub przestawianie różnych rzeczy ;)

reklama
Trzymam kciuki za wyniki. 🍀 To oczekiwanie na betę jest stresujące i nic nie możemy z tym zrobić niestety. Powinni wymyślić jakiś magiczny sposób na szybsze badanie, żeby nie dostarczać stresu ludziom! 🙈

Do góry