reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U nas jest tak, że mamy place gdzie są grzyby i grzybiarze je bardzo dobrze znają. No moja teściowa zna ich sporo, nawy więcej niż ten sąsiad bo potrafi po nim jeszcze znaleźć 😉 ja że nie chodzę to nie wiem gdzie te grzyby lubią rosnąć, raz przypadkiem udało mi się znaleźć prawdziwki, ale prawda jest też taka że tylko prawdziwki znam i innych nie zabiorę 😂 no dobra kurki też wiem jak wyglądają, ale podobna są dobre i złe, teściowa ostatnio nazbierała, zrobiła sos i go wyrzuciła bo był gorzki 😬 przeszliśmy po lesie, nic nie widzieliśmy, a sąsiedzi po nas znaleźli, tyle że jak pisałam wcześniej my placy z grzybami nie znamy.
Był jakiś czas delikatny wysyp u nas w lesie ,ale wysyp się skończył,nie ma ani jednego...
Ja generalnie lubię chodzić na grzyby,lubię zbierać, ale jesc nie lubię,pamiętam chyba 2 lata temu,był taki wysyp ,że przynieśliśmy 3 kosze,do tego nazbieraliśmy kosze z rowerów i mój mąż się poświęcił i do jego polaru zbieraliśmy,oczywiście wszystko rozdaliśmy sąsiadom, którzy grzyby lubią, ale z racji wieku do lasu już nie chodzą 😊

reklama
O tak popieram kolezankę. Ja zaczęłam stosować, mimo, ze raczej ze sluzem problemu nie mam. Ale przy okazji wiekszego nawilżenia dodatkowo mam bardziej nawilzone włosy (miałam okrutnie suche przez farbowanie, skorę twarzy i ogólnie ciało - jestem w szoku, że tak szybko poczułam różnicę, gdzie tylko 25 dni stosuje dopiero.
Popieram, też lykalam w tym cyklu i w przyszłym też będę.am wrażenie że poprawiły się włosy i paznokcie, więc jeśli nie pomoże na śluz to chociaż włosy będę mieć ładne 😉 biorę te same

Dzień dobry dziewczęta po wakacjak,bo u nas właśnie dziś wakacje się kończyły...
Powiem wam najlepszy zart jaki słyszałem, a że nie lubię żartów z ust mojego ślubnego to znowu mamy spine...
Wczoraj mi oznajmił, że sex co 2 dni ,nie ma takiej opcji bo on poprostu nie chce,bo jak będzie co 2 dni to szybko sex się znudzi..mówię mu że przecież o bejbi się mieliśmy starać,to on mi na to ,że przecież się staramy....tak.tak...sex raz na miesiąc on nazywa staraniami...na koniec dodał że skoro jestem taka nie wyzyta to mi wibrator kupi...nosz tak mnie wkur...że myślałam,że pozabijam...jak dla mnie cykl jest już stracony..Nawet nie mam co testować,bo wiem że nic nie ma ...ale dziad ma u Mnie już przesrane...jedzie chciał sex to mu powiem, że ma 2 ręce....
Hmm, to ja mam jeszcze gorzej.. po trzech dniach spiny z chlopem, na czwarty dzień stwierdził że coś będzie.. nosz kur** robi akcje, A w nagrodę rozłóż przed nim nogi. To stwierdził, że jak on nie dostaje w domu, to ktoś korzysta na mieście 😡😡😡
No wtedy przesadził. I co jest najlepsze okazało się, że on tego nie palnąl W nerwach, on tak po prostu myśli.
Także ten, wita się od dziś Singielka 🥴
Jak będziecie po kłótni z lubym, to pomyślcie że wcale nie macie tak źle 😉😊😂

Ja już od rana zapisana na wizytę do ginekologa przed przewidywaną owulacją. Nie idę do swojego, bo jest na urlopie cały wrzesień… Musiałam wybrać jakiegos innego, wiec postawiłam na jakiegos na NFZ. Przed wizytą pójdę odświeżyć wyniki badań hormonów i zobaczymy. Ostatnie wyniki miałam dobre i wszystko było w normie, ale skoro idę do innego ginekologa, to wypada się udać z aktualnymi 😄

reklama
Do góry