reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Niby apka pokazuje, że kolejne testowanie by mi wypadło na 29 września, ale nie wiem czy mi sie nie rozjechał trochę cykl. Teraz dostałam okres 3 dni wcześniej, w poprzednim cyklu dostałam 4 dni później, wiec może sie załapie na tego 29, a może i nie. Przepisać sie na 29? Jak myślicie? W tym cyklu tez wybieram się na monitoring owulacji 🙈
Pewnie, że przepisuj 😁

reklama
@Mademoiselle_Nika przepisz mnie proszę na 29 września. Zobaczymy, może cud się wydarzy 🫣
Ja nigdy nie mam śluzu, a zaszłam w ciążę dwa razy, więc to chyba nie jest tak istotne. Może byc w środku po prostu śluz i nie wypływać🙂
Oooo to w sumie pocieszające, bo u mnie z tym śluzem to jest różnie. Raz jest spoko, ale większość cykli jednak takich, ze tak powiem… suchych 😂

Nie wiem jak z jakością ale zapachy mamy niezbyt przyjemne bo sąsiad ( rolnik) założył sobie hodowlę kur na mięso i resztki po nich wyrzuca akurat przy naszej stronie i choć je przykrywa czym to i tak strasznie śmierdzi.
My mamy 3 sąsiadów na roli, każdy gospodarzy, zapaszki tylko wtedy gdy na pole jest wywóz obornika. No w tym roku jeszcze odstraszacze na zwierzynę leśną dają po nosie, ale koło domu nic mi nie śmierdzi, może to też zasługa że każdy ma spory kawałek zmiemi i nie jesteśmy dom przy domie.

Dziewczyny, ja wypadam z wątku jak coś. Byłam w toalecie i okres już hula jak dziki u mnie, wiec nici z testowania w środę. Życzę Wam powodzenia i obyśmy się nie zobaczyły na październikowym wątku! 😊
Lilka to, że dostałaś okresu to nie znaczy, że wypadasz z wątku i nie możesz się udzielać nadal. Możesz jak najbardziej rozmawiać, pytać, doradzać itp. Jesteśmy to dla wspólnego wspierania. Ale jasne, nic na sile, bo rozumiem, że możesz nie czuć się na siłach czytać i pisać.
Ale dziewczyny tez dobrze sugerują z testowaniem 29.09/30.09. Szczególnie jak ma być monitoring :)
Ja nigdy nie mam śluzu, a zaszłam w ciążę dwa razy, więc to chyba nie jest tak istotne. Może byc w środku po prostu śluz i nie wypływać🙂
potwierdzam, mam podobnie :)

Dostałam wczoraj plamienia. Myślałam, że pewnie impementacyjne, bo czasowo by się zgadzało. Natomiast dziś zacząło mnie boleć podbrzusze i czuje od czasu do czasu lekkie skurcze. Trochę mnie to niepokoi :(

Są, sąsiad nosi koszykami 🙂 my nie zbieramy bo nie lubimy, tyle co na wigilię nam potrzeba więc szkoda zachodu.
U nas tyle co nic. Ja zwykle wychodząc z psami na spacer rano i po pracy zawsze po kilka grzybów nabierałam. Specjalnie nigdy mi się nie zdarzyło iść. Ostatnie 2 lata jakoś kiepsko. W tym roku też pojedyncze sztuki. Grzyby zamrażam, są potem na sos lub do pizzy.

reklama
@Myszko @Moonstone gratulacje! Cudownie rozpoczęty miesiąc ❤️❤️

Siemanko !
Ja poproszę o wpisanie na 13. Kto wie... Może będzie szczęśliwy 🎉
Witam nowe dziewczyny. Rozgośćcie się nie na długo 😏.
Jakoś 3 dni po owu, ale zaczynam wątpić czy w ogóle byla, bo strasznie nawala mnie jajnik.. Może jednak nie pękł 🤷‍♀️.
No nic.. w przyszłym miesiącu idę na monitoring jak nie zaskoczy ;)

Do góry