reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Załączniki

• IMG_7135.jpeg
    IMG_7135.jpeg
    114,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
No ja w sumie tez nie powinnam sobie pozwalać. Miałam schudnąć 😀
No ale…sezon „schudnę do sylwestra” się zaczął 😂, wiec od 1.10 zdrowa dieta 😂
Ja ogolnie odkad zaczelam sie odchudzać, straciłam 19 kg, ale ja startowałam z wagi dużej po ponad 90 kg grubo przy wzroscie 162, aż wstyd , że się tak zapuściłam- ale życie, ponoć nie ważne jak się upada, a liczy się to jak podnosisz się na nogi, do tej pory nie jestem w stanie zrozumieć kiedy i jak to się stało, i w ogóle wtf.
Z otyłości 1 stopnia zeszłam i jestem dumna z siebie , i wiem, że nasza głowa to główne źródło problemów w temacie odżywiania, dlatego praca głowy i zmiana sposobu myślenia to podstawa przy zaburzeniavh odżywiania. Ciężki kawałek chleba niestety.

Dużo jszcze brakuje do ideału w moim przypadku, a to , że kg spadają coraz wolniej, kosztem wysiłku nie pomaga - ale trzeba się trzymać, i uważam, że największy kamień milowy już za mną w tym temacie, bo zakorzenione już zdrowe nawyki żywieniowe i to , że aktywność jest ważna.

Czuje , że jestem silna, a przynajmniej kondycyjnie na prawde jestem zadowolona, kiedyś spacer 400m wywoływał u mnie bóle w lędzwiach, trzebabyło wracać do domu , teraz robie na bieżni tryb górek orze 60 min i serduszko ładnie współpracuje i daję radę, nie ma zadyszki. Myśle, że decyzja o ciąży, instynkt macierzński trochę uratowała mi dupę, i sprawił, że zaczełam dbać o siebie, bo nie szło to wszystko w moim przypadku w dobrą stronę.
P.s kiedyś po urlopie Wam pisałam, że dowaliłam 2.5 kg na urlopie- bo sie nie pilnowałam, niniejszym już straciłam😆

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, beta u mnie przyrasta, progesteron ładny więc wszystko wskazuje na to że z końcem miesiąca się z Wami pożegnam. Wiecie może jak się liczy przyrost bety? Bo każdy kalkulator pokazuje mi co innego 🙈
Super , że przyrasta i prog ładny😍
Ja niestety nie pomogę z tymi kalkulatorami bety, bo nigdy nie byłam na becie nawet i nie korzystałam, ale może ktoś inny Ci pomoże, jak dodasz jakie wartości🙂

reklama
Super , że przyrasta i prog ładny😍
Ja niestety nie pomogę z tymi kalkulatorami bety, bo nigdy nie byłam na becie nawet i nie korzystałam, ale może ktoś inny Ci pomoże, jak dodasz jakie wartości🙂
Ok. A więc 27 września o 8.02 beta 17,9
Dziś 29 września o 8.32 beta 52,8

Z kalkulatorów mi wychodzi albo 205,9% albo 105,68% a jak sama liczę (bo myślałam że wiem jak 😅) to wychodzi 294%

Do góry