reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Załączniki

• IMG_7135.jpeg
    IMG_7135.jpeg
    114,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
No ja w sumie tez nie powinnam sobie pozwalać. Miałam schudnąć 😀
No ale…sezon „schudnę do sylwestra” się zaczął 😂, wiec od 1.10 zdrowa dieta 😂
Ja ogolnie odkad zaczelam sie odchudzać, straciłam 19 kg, ale ja startowałam z wagi dużej po ponad 90 kg grubo przy wzroscie 162, aż wstyd , że się tak zapuściłam- ale życie, ponoć nie ważne jak się upada, a liczy się to jak podnosisz się na nogi, do tej pory nie jestem w stanie zrozumieć kiedy i jak to się stało, i w ogóle wtf.
Z otyłości 1 stopnia zeszłam i jestem dumna z siebie , i wiem, że nasza głowa to główne źródło problemów w temacie odżywiania, dlatego praca głowy i zmiana sposobu myślenia to podstawa przy zaburzeniavh odżywiania. Ciężki kawałek chleba niestety.

Dużo jszcze brakuje do ideału w moim przypadku, a to , że kg spadają coraz wolniej, kosztem wysiłku nie pomaga - ale trzeba się trzymać, i uważam, że największy kamień milowy już za mną w tym temacie, bo zakorzenione już zdrowe nawyki żywieniowe i to , że aktywność jest ważna.

Czuje , że jestem silna, a przynajmniej kondycyjnie na prawde jestem zadowolona, kiedyś spacer 400m wywoływał u mnie bóle w lędzwiach, trzebabyło wracać do domu , teraz robie na bieżni tryb górek orze 60 min i serduszko ładnie współpracuje i daję radę, nie ma zadyszki. Myśle, że decyzja o ciąży, instynkt macierzński trochę uratowała mi dupę, i sprawił, że zaczełam dbać o siebie, bo nie szło to wszystko w moim przypadku w dobrą stronę.
P.s kiedyś po urlopie Wam pisałam, że dowaliłam 2.5 kg na urlopie- bo sie nie pilnowałam, niniejszym już straciłam😆

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, beta u mnie przyrasta, progesteron ładny więc wszystko wskazuje na to że z końcem miesiąca się z Wami pożegnam. Wiecie może jak się liczy przyrost bety? Bo każdy kalkulator pokazuje mi co innego 🙈
Super , że przyrasta i prog ładny😍
Ja niestety nie pomogę z tymi kalkulatorami bety, bo nigdy nie byłam na becie nawet i nie korzystałam, ale może ktoś inny Ci pomoże, jak dodasz jakie wartości🙂

reklama
Super , że przyrasta i prog ładny😍
Ja niestety nie pomogę z tymi kalkulatorami bety, bo nigdy nie byłam na becie nawet i nie korzystałam, ale może ktoś inny Ci pomoże, jak dodasz jakie wartości🙂
Ok. A więc 27 września o 8.02 beta 17,9
Dziś 29 września o 8.32 beta 52,8

Z kalkulatorów mi wychodzi albo 205,9% albo 105,68% a jak sama liczę (bo myślałam że wiem jak 😅) to wychodzi 294%

Do góry