Love_sun
Fanka BB :)
A taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóchJaka czekolada?
Ale do tego kupiłam chipsy sour Cream, wiec git
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóchJaka czekolada?
Solony karmel , lody o tym smaku też rozwalają system jak dla mnie, ostatnio jak miałam giga pmsa i wkurw to zjadłam i czułam jak lukier oplata moje ciało a moja IO krzyczała nieeee, potem miałam wyrzuty sumienia, ale jakoś to przetrawiłamA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
W ogóle to Lindt ma super słodycze szkoda, że nie mogę sobie na nie pozwolić na tyle na ile bym chciałaA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
Czipsów już chwile nie jadłam, mój ulubiony smak to zielona cebulka albo fromageA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
No ja w sumie tez nie powinnam sobie pozwalać. Miałam schudnąćW ogóle to Lindt ma super słodycze szkoda, że nie mogę sobie na nie pozwolić na tyle na ile bym chciała
Ja ogolnie odkad zaczelam sie odchudzać, straciłam 19 kg, ale ja startowałam z wagi dużej po ponad 90 kg grubo przy wzroscie 162, aż wstyd , że się tak zapuściłam- ale życie, ponoć nie ważne jak się upada, a liczy się to jak podnosisz się na nogi, do tej pory nie jestem w stanie zrozumieć kiedy i jak to się stało, i w ogóle wtf.No ja w sumie tez nie powinnam sobie pozwalać. Miałam schudnąć
No ale…sezon „schudnę do sylwestra” się zaczął , wiec od 1.10 zdrowa dieta
Kocham słony karmel zjadłabymA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
Super , że przyrasta i prog ładnyHej dziewczyny, beta u mnie przyrasta, progesteron ładny więc wszystko wskazuje na to że z końcem miesiąca się z Wami pożegnam. Wiecie może jak się liczy przyrost bety? Bo każdy kalkulator pokazuje mi co innego
Ok. A więc 27 września o 8.02 beta 17,9Super , że przyrasta i prog ładny
Ja niestety nie pomogę z tymi kalkulatorami bety, bo nigdy nie byłam na becie nawet i nie korzystałam, ale może ktoś inny Ci pomoże, jak dodasz jakie wartości