reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

To według nich była kroplówka przeciwbólowa. Dowiedziałam się, że udaję ból, bo to na mnie nie działało przeciwbólowo. Dokładnie tak mi powiedziały.
Dobrze, że masz jakieś dowody, to się może przydać. Ja na Twoim miejscu na pewno bym im nie popuściła. Wiem, że pacjenci są różni i że każdy może mieć gorszy dzień, ale służba zdrowia powinna być ponad to wszystko.

reklama
Właśnie cieszyłam się swoim wolnym popołudniem ( skończyłam pracę o 12.00 zamiast o 16.00, bo zapieprzałam ponad normę w tygodniu) i zadzwonił do mnie telefon.

Lekarz, z którym byłam umówiona na HyCoSy ma pilne sprawy osobiste i wyjeżdża w tym czasie co miałam mieć robione...

Bardzo mnie przeprosił z tego tytułu i prosił o zrozumienie ( bardzo ubrzejmy Pan) , dlatego przekładam to na następny miesiąc... w sumie to troche się bałam ,więc mam mieszane uczucia, trochę źle, że nadal to "wisi" ale w sumie może i lepiej, bo może w ten miesiąc będę miała dodatkowy czas na działanie ze złowrogimi androgenami, i to nie pójdzie "na marne" , bo jak wiemy 3 cykle po drożności są ponoć "magiczne".
Uderzam dietą , suplami , ruchem, bo to dobre na wszystko.

I w nastepnym miesiącu będę sie modliła, żeby jakiejś infekcji bakteryjnej nie załapała znowu, bo mnie dosłownie uj strzeli🤦‍♀️😆
Tyle co skonczylam brac Agumentin.
Najpierw problemy z wybraniem wynikow wymazòw, potem infekcja, teraz telefon od lekarza... coś jeszcze?🙈

Dziewczyny w 11 do po lamette jakie powinny być pecherzyki by coś przyniosły ?
Moja lekarz przeszła ze mną poronienie i mam wrażenie,że nie mówi tego co powinna

Właśnie cieszyłam się swoim wolnym popołudniem ( skończyłam pracę o 12.00 zamiast o 16.00, bo zapieprzałam ponad normę w tygodniu) i zadzwonił do mnie telefon.

Lekarz, z którym byłam umówiona na HyCoSy ma pilne sprawy osobiste i wyjeżdża w tym czasie co miałam mieć robione...

Bardzo mnie przeprosił z tego tytułu i prosił o zrozumienie ( bardzo ubrzejmy Pan) , dlatego przekładam to na następny miesiąc... w sumie to troche się bałam ,więc mam mieszane uczucia, trochę źle, że nadal to "wisi" ale w sumie może i lepiej, bo może w ten miesiąc będę miała dodatkowy czas na działanie ze złowrogimi androgenami, i to nie pójdzie "na marne" , bo jak wiemy 3 cykle po drożności są ponoć "magiczne".

I w nastepnym miesiącu będę sie modliła, żeby jakiejś infekcji bakteryjnej nie załapała znowu, bo mnie dosłownie uj strzeli🤦‍♀️😆
Najpierw problemy z wybraniem wynikow wymazòw, potem infekcja, teraz telefon od lekarza... coś jeszcze?🙈
To już koniec „złej passy” , od dziś już wszystko będzie szło zgodnie z planem, No mowie ci! :)

Dobrze że był uprzejmy i oby pamiętał o Twoje wyrozumiałość 😉

reklama
Do góry