reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja wczoraj przepłakałam cały dzień dziś jest już lepiej ale urlop się skończył i trzeba iść do pracy a tam burdel 😭 Do tego cycki mnie zaczęły boleć. Zawsze się zastanawiam czemu raz bolą mnie tydzień przed okresem a czasem 2-3 dni przed - hormony głupieją ? Na ten cykl się nie nastawiam wiec jak najszybciej chciałabym zacząć kolejny w tu okres dopiero przewidziany za 8 dni 🙈 a tak z innej beczki macie jakies sposoby na stres wyciszenie się ? Co Wam pomaga ?

Dzien dobry, melduje biel na tescie ale pierwszy raz od momentu taki wynik nie wywołał we mnie negatywnych emocji. Dwa dni temu poczułam, ze wychodzi mi delikatnie dolna ósemka i trzeba ja wyrwac i zrobic z nią porządek jeszcze przed ciaza. Czekam wiec z niecierpliwością na okres i jesli sie uda to dzialamy z wyrywaniem, przy okazji pojde na kontrolę reszty zębów. Milego dnia dla wszystkich.
@Mademoiselle_Nika wszystkiego dobrego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i dużo zdrowia. ♥️
No to trzymamy kciuki za porządek w zębach i dwie kreseczki 🙂 też w tym roku rwałam ósemkę 🙈 i założyłam aparat na zęby 😂

Ja wczoraj przepłakałam cały dzień dziś jest już lepiej ale urlop się skończył i trzeba iść do pracy a tam burdel 😭 Do tego cycki mnie zaczęły boleć. Zawsze się zastanawiam czemu raz bolą mnie tydzień przed okresem a czasem 2-3 dni przed - hormony głupieją ? Na ten cykl się nie nastawiam wiec jak najszybciej chciałabym zacząć kolejny w tu okres dopiero przewidziany za 8 dni 🙈 a tak z innej beczki macie jakies sposoby na stres wyciszenie się ? Co Wam pomaga ?
Też chętnie się dowiem. Po tym wrześniowym cyklu coś we mnie pękło, ale nie do końca wiem co. Staramy sie dopiero 3 miesiące, nie nastawiałam się wcale, że się uda. W głębi czuję, że chcę się cieszyć tymi staraniami, bo raczej nie będziemy już mieć 3 dziecka kiedyś. Mamy też naprawdę dobry okres w naszym życiu. Ale nagle pęklo. Przed terminem @ wyłam, dostałam @ - wyję. Po prostu pękam bez powodu i lecą łzy. A już okres powoli się kończy. Albo mam jakiś gorszy okres albo przyplątały mi się wahania hormonalne. Mam nadzieję, że to wkrótce minie bo jestem po prostu zmęczona :(

@Kosinka94 wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Twojej latorośli🥳
@Mademoiselle_Nika spełnienia marzeń i dużo radości 🤩🥳
Happy Birthday GIF

reklama
U mnie niestety dopiero rzucenie pracy i pójście na swoje + przepracowanie swoich problemów, posiłkuje się książką "dzieciństwo naszych rodziców" i czytam ją po kilka stron jak potrzebuje i układa trochę siebie na nowo 🙂

Do góry