Kosinka94
Moderator
Coś się przebijaDobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 9-10dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś się przebijaDobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 9-10dpo.
W 14dc miałam pik, jedna apka liczy ovu w 14dc a druga w 15dc i obie w tym samym dniu pokazują okres. Ale teraz tak patrzę, że w maju (ostatni okres przed ciążą) też pik był w 15dc i cykl trwał 29 dni.A owulacja Ci się nie przesunęła? Mi wszystkie aplikacje pokazują, że ten cykl ma być 30 dniowy, chociaż najdłuższy od wielu lat jaki miałam liczył 29 dni. Owulka była później więc wylicza mi dłuższy cykl
To masz wyjaśnienieW 14dc miałam pik, jedna apka liczy ovu w 14dc a druga w 15dc i obie w tym samym dniu pokazują okres. Ale teraz tak patrzę, że w maju (ostatni okres przed ciążą) też pik był w 15dc i cykl trwał 29 dni.
Czasem dobrze się tak odciąć mi alko nie jest wskazane, nie dość że słaba głowa, to łapie po nim doła ale najważniejsze jest to że wgl mi nie smakuje więc nie ciągnienie do spożywaniaHue hue, dzień dobry miałam gości w sobotę a w niedziele kac gigant piekny reset zrobiłam, ale sporo cierpiałam. W niedziele to telefonu do reki nie mogłam wziąć, bo wirował cały świat niczego nie żałuje
Marsz do rossmana po facelle paskowy!! I wieczorem sikuuuu!Przyznam, ze specjalnie przedłużam o ten jeden dzień do jutra, bo w czwartek tak pracuje, że nie będę mieć możliwości zrobić ewentualnej () powtórki bety.
Zresztą, serio czuje że się udało. Nie wierzę, że hormony mnie tak w bambuko robią
Jak się uda to zachaczę o rosska. Tylko nigdzie po drodze go nie mam spadam do pracy. Miłego dniaMarsz do rossmana po facelle paskowy!! I wieczorem sikuuuu!
Coś widać zrób betęDobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 9-10dpo.
A Ty dasz radę tak spokojnie w pracyJak się uda to zachaczę o rosska. Tylko nigdzie po drodze go nie mam spadam do pracy. Miłego dnia
Na mnie tez źle działa, szczególnie dzień po. I też mam słaba głowę ale poczułam się przez chwile jak nastolatka. Szkoda tylko, że fizycznie człowiek nie dochodzi do siebie tak szybko. Na szczęście dzisiaj już czuje się normalnie.Czasem dobrze się tak odciąć mi alko nie jest wskazane, nie dość że słaba głowa, to łapie po nim doła ale najważniejsze jest to że wgl mi nie smakuje więc nie ciągnienie do spożywania