reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
dzień dobry, o widzę ze ile tu się dzieje ciekawego :D
Laski trzymalam za Was kciuki :*

Ja się odcielam na kilka dni, potrzebowałam małego resetu po nieudanym pierwszym cyklu starań.

Aktualnie czekam na zakończenie @,
Owulacja za 9-10 dni,
za 6 dni lecę na usg i „przetestowanie” lekarki- mam nadzieje ze będzie godna zaufania 🙈 sadzać po opiniach, jest na to spora szansa
Tym razem sprawdzę progesteron 7 dpo
Moja dietetyczka wspominała Ze jej lekarz przy 1 ciąży polecił 2/3 dni przed owu wziąć flegamine- zwiększa ilość śluzu w organizmie. I tak codziennie po 1 tabl rano do owulacji. Wtedy jej to zadziałało, albo wydarzył się „cud”;) myśle zerem ze nie zaszkodzi:p

Jak w tym cyklu nadchodzącym nie pyknie to zdecyduje się na monitoring w kolejnym:)

W dzień potencjalnej owulacji zaplanowaliśmy urlop, będą siły i czas na przytulanki:)

Trzymam kciuki za wasze kreseczki podwójne, z kim się widzimy na październikowym wątku?:D
Ze mną o ile się pogodzę ze Starszym 😜

Ostatnia edycja:
Te leki zawierają acetylocysteinę-ja używam NAC 2-7dc 1500mg i reszta cyklu 750mg.Stary cały czas 1500mg.

Gwen89 ja do owulaki mam z 16-17dni🙈 normalnie zazdro, że u Ciebie lada dzień haha😆😆😆
NAC ma takie same działanie?

Kurcze nawet nie wiem kiedy to zleciało, te dni po ostatniej owu ciągnęły się okrutnie, a teraz jeb jeb i okres już się kończy :p ale tak jest jak się zajmuje „życiem” a nie matematycznymi kalkulacjami i planowaniem 🤰🤣

Wiec w tym cyklu obiecałam sobie więcej życia a mniej wyliczeń :p czy się uda? Zobaczymy 🙈

NAC ma takie same działanie?

Kurcze nawet nie wiem kiedy to zleciało, te dni po ostatniej owu ciągnęły się okrutnie, a teraz jeb jeb i okres już się kończy :p ale tak jest jak się zajmuje „życiem” a nie matematycznymi kalkulacjami i planowaniem 🤰🤣

Wiec w tym cyklu obiecałam sobie więcej życia a mniej wyliczeń :p czy się uda? Zobaczymy 🙈

Ja też mam takie postanowienie! I praca mnie w tym motywuje, bo wyjątkowo dużo jej mam teraz - sama nie wiem, kiedy to zleciało, bo już 10dc 😆

reklama
Do góry