reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Castagnus na ulotce mam napisane, że 1 tabletka rano 🙈 Mam 45 mg, takie biało fioletowe opakowanie. Dziś wzięłam 1 tabletkę :) Kiedyś też brałam 1 raz dziennie, w 1 miesiącu po odstawieniu zaszłam w ciążę (brałam 3 msc i chciałam zrobić przerwę, bo gdzieś takie zalecenia czytałam). 200 mg w tabletce to jakoś strasznie dużo :D
Woo kurka no to jest ogromna różnica 😯 No a jakbym brała 2tabletki toć to 400mg🤪 ale skoro tak pisze to będę brać 🤷🏼‍♀️ Przyda mi się na uspokojenie przed okresem, bo melisa nie działa 😂

Dziewczyny nie jesteście za "stare" póki macie okres/owulację-możecie zostać matkami 😊 No chyba, że mentalnie czujecie się stare-to już trochę inny problem 😒 Mam nadzieję, że szybko ujrzy cie wymarzone 2kreski i przytulicie dzidziusia🥰

Urania jak tam po wizycie - mam nadzieję, że jednak udało się zobaczyć pęcherzyk 🙏🏻

reklama
Dobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 🙈😅 9-10dpo.

Załączniki

• IMG_20230926_063316.jpg
    IMG_20230926_063316.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 174
Żołna No kreskę widać, tylko właśnie czy to nie jest fabryczna czasem. Jest choć ciut różowa na żywo 🤔
Myślę że jest za jasna żeby wyrokować kolor. Serce krzyczy że jest różowa, ale serio nie mam pewności. Czekam na pewno do jutra z następnym testem. Ale nie powiem, że nie jestem podekscytowana 🙈

Dobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 🙈😅 9-10dpo.
Coś tam się próbuje przebić, ale wygląda niestety jak ta moja. W każdym razie trzymam kciuki żeby to nie była fabryczna!!!!!!

Ja już nie testuję. 12dpo i nadal biel vizira. Chyba nie ma już sensu 🤷‍♀️

Cos widać na pewno a biorąc poprawkę na to, że to test najgorzej wybarwiający się wnoszę o zrobienie strumieniowego pinka lub innego 🤞🤞✊✊

Coś tam się próbuje przebić, ale wygląda niestety jak ta moja. W każdym razie trzymam kciuki żeby to nie była fabryczna!!!!!!

Ja już nie testuję. 12dpo i nadal biel vizira. Chyba nie ma już sensu 🤷‍♀️
Implantacja 6-12 dzien po, 48h później jest już hcg. 14 dni po ostatecznie wynik do przyjęcia. Trzymam jeszcze kciuki🤞🤞✊✊

reklama
Do góry