reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Castagnus na ulotce mam napisane, że 1 tabletka rano 🙈 Mam 45 mg, takie biało fioletowe opakowanie. Dziś wzięłam 1 tabletkę :) Kiedyś też brałam 1 raz dziennie, w 1 miesiącu po odstawieniu zaszłam w ciążę (brałam 3 msc i chciałam zrobić przerwę, bo gdzieś takie zalecenia czytałam). 200 mg w tabletce to jakoś strasznie dużo :D
Woo kurka no to jest ogromna różnica 😯 No a jakbym brała 2tabletki toć to 400mg🤪 ale skoro tak pisze to będę brać 🤷🏼‍♀️ Przyda mi się na uspokojenie przed okresem, bo melisa nie działa 😂

Dziewczyny nie jesteście za "stare" póki macie okres/owulację-możecie zostać matkami 😊 No chyba, że mentalnie czujecie się stare-to już trochę inny problem 😒 Mam nadzieję, że szybko ujrzy cie wymarzone 2kreski i przytulicie dzidziusia🥰

Urania jak tam po wizycie - mam nadzieję, że jednak udało się zobaczyć pęcherzyk 🙏🏻

reklama
Dobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 🙈😅 9-10dpo.

Załączniki

• IMG_20230926_063316.jpg
    IMG_20230926_063316.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 171
Żołna No kreskę widać, tylko właśnie czy to nie jest fabryczna czasem. Jest choć ciut różowa na żywo 🤔
Myślę że jest za jasna żeby wyrokować kolor. Serce krzyczy że jest różowa, ale serio nie mam pewności. Czekam na pewno do jutra z następnym testem. Ale nie powiem, że nie jestem podekscytowana 🙈

Dobra dziewczyny, pytanie jak wczoraj. Widzicie coś? Mąż widzi, ale czy to nie krecha testowa? O ile w ogóle coś widać na tym zdjęciu 🙈😅 9-10dpo.
Coś tam się próbuje przebić, ale wygląda niestety jak ta moja. W każdym razie trzymam kciuki żeby to nie była fabryczna!!!!!!

Ja już nie testuję. 12dpo i nadal biel vizira. Chyba nie ma już sensu 🤷‍♀️

Cos widać na pewno a biorąc poprawkę na to, że to test najgorzej wybarwiający się wnoszę o zrobienie strumieniowego pinka lub innego 🤞🤞✊✊

Coś tam się próbuje przebić, ale wygląda niestety jak ta moja. W każdym razie trzymam kciuki żeby to nie była fabryczna!!!!!!

Ja już nie testuję. 12dpo i nadal biel vizira. Chyba nie ma już sensu 🤷‍♀️
Implantacja 6-12 dzien po, 48h później jest już hcg. 14 dni po ostatecznie wynik do przyjęcia. Trzymam jeszcze kciuki🤞🤞✊✊

reklama
Do góry