reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Egypt 😃 plan na ten urlop to: leżenie, leżenie, basen, plaża, jedzenie i leżenie 😅 wiec to idealny kierunek dla nas.
A gdzie i kiedy lecicie? My w sobotę też lecimy do Egiptu i mam nadzieję że wroce z pasażerem na gapę 😁

Ogólnie to cześć dziewczyny, dawno się nie odzywalam bo u mnie żadnych nowości, rmtamten cykl bezowulacyjny był więc tak tylko was czytam. Dzisiaj idę na monitoring to zobaczymy czy się owu zbliża 😉 a jeszcze mnie poskładało jakieś chorobsko i to przed samym urlopem 🤒

reklama
Cześć dziewczyny, dużo nie pisałam w tym miesiącu, bo po wynikach nasienia męża (5mln w 1 ml i 18 mln w całej próbce, morfologia 0%) całkiem straciłam wiarę w to, że się uda. W środę robiłam test - był to 9-12 dpo (nie wiem dokładnie, bo nawet odwołałam wizytę na monitoring, bo stwierdziłam, że to bez sensu i tak nic z tego) i biało. W piątek zrobiłam jeszcze jeden test 11-14 dpo i zobaczyłam cieniutką kreskę. Poleciałam na betę i wyszło 19,7, dzisiaj powtórzyłam i jest przyrost 95,8. Jednak się udało 😍
Życzę każdej z Was dwóch kresek :)
Gratulacje 🥰

Dziewczyny czy znacie testy nordtest? Widzę cień 🙈 zastanawiam się czy to nie kreska testowa? Oczywiście ciężko ten cień złapać więc się nie zdziwię jak nic nie zobaczycie 🤷 ale to 8/9 dpo więc w sumie powinny być ledwo widoczne 🙈

Załączniki

• IMG_20230925_064425.jpg
    IMG_20230925_064425.jpg
    760,1 KB · Wyświetleń: 129
  • IMG_20230925_064606.jpg
    IMG_20230925_064606.jpg
    769,2 KB · Wyświetleń: 132
  • IMG_20230925_064116.jpg
    IMG_20230925_064116.jpg
    831,3 KB · Wyświetleń: 131
  • IMG_20230925_064148.jpg
    IMG_20230925_064148.jpg
    962,2 KB · Wyświetleń: 127
Dziewczyny czy znacie testy nordtest? Widzę cień 🙈 zastanawiam się czy to nie kreska testowa? Oczywiście ciężko ten cień złapać więc się nie zdziwię jak nic nie zobaczycie 🤷 ale to 8/9 dpo więc w sumie powinny być ledwo widoczne 🙈
Miałam te testy i były beznadziejne niestety :/

U mnie dzisiaj biel. Załamałam się.

reklama
W jakim mieście byłaś u aku? Możesz polecić na priv jeśli to okolice Krk? :)

O to ciekawe z aku. A skąd jesteś?
Jak znalazłaś? Też myślałam swego czasu..ale niestety jest pełno pseudo aku-specow..więc nie wiem.
Może z Warszawy ktoś zna kogoś?

Ja sprzątam w czwartki;-) żeby w pt już mieć luz na weekeend ;)

Sorry, że dopiero teraz, ale wyjechałam na weekend bez kompa, a przez tel coś się nie mogłam zalogować 😅

Mieszkam w Warszawie i tutaj byłam na aku w tym miejscu: Link do: Akupunktura Warszawa. Gabinet akupunktury Warszawa AKU PUNKT
Polecała mi to miejsce koleżanka - Panie, które tutaj przyjmują są z wykształcenia lekarkami i dodatkowo zajmują się medycyną chińską. Po pierwszym razie byłam bardzo zadowolona, na pewno będę kontynuowała :)

Do góry