Mademoiselle_Nika
Moderator
@komarkowa93 gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna wiadomość gratulacjeHej dziewczyny! Jest akcja Owulacja po lametcie miała być z jajnika bez jajowodu dlatego też się nie udzielałam i żyłam cały miesiąc w smutku. Wyobraźcie sobie, że walnęłam wczoraj test, a tu coś widać! Beta 8,11 a progesteron 21,60 Tsh 3,130. Lekarz od razu zwiększył euthyrox do 75 i stwierdził, że mamy cud ale jaja! Ależ jestem ciekawa czy może jednak owu była z drugiego jajnika czy to przechwycenie, w które tak bardzo nigdy nie wierzyłam
Zdecydowanie tak bóle zwykle wynikają z napięć w obrębie dna miednicy, macica też jest mięśniem (akurat tutaj występuje mięśniówka gładka), bez względu na rodzaj mięśnie reagują bardzo mocno na niedobory w obrębie witamin i minerałów. Nie bez powodu w okresie ciąży, przy zwiększonej czynności skurczowej podaje się końskie dawki magnezu Warto też uzupełniać elektrolityDziewczyny mam pewna teorie i chciałam poznać wasza opinie.
Przy regularnym przyjmowaniu suplementów (Pueria uno, magnez, Wit d3) miałam praktycznie bezbolesne miesiączki.
Z pewnych powodów nie brałam nic od miesiąca. I kręgosłup oraz brzuch napieprza aż miło.
Czy suplementy mogą łagodzić bóle?
Gratulacje! Rośnijcie zdrowoHej dziewczyny! Jest akcja Owulacja po lametcie miała być z jajnika bez jajowodu dlatego też się nie udzielałam i żyłam cały miesiąc w smutku. Wyobraźcie sobie, że walnęłam wczoraj test, a tu coś widać! Beta 8,11 a progesteron 21,60 Tsh 3,130. Lekarz od razu zwiększył euthyrox do 75 i stwierdził, że mamy cud ale jaja! Ależ jestem ciekawa czy może jednak owu była z drugiego jajnika czy to przechwycenie, w które tak bardzo nigdy nie wierzyłam
I omega!Zdecydowanie tak bóle zwykle wynikają z napięć w obrębie dna miednicy, macica też jest mięśniem (akurat tutaj występuje mięśniówka gładka), bez względu na rodzaj mięśnie reagują bardzo mocno na niedobory w obrębie witamin i minerałów. Nie bez powodu w okresie ciąży, przy zwiększonej czynności skurczowej podaje się końskie dawki magnezu Warto też uzupełniać elektrolity
W końcu już się doczekać tego wątku nie mogłam!! Liczę że 5.10 wpadam na dłużej i wielkie gratulacje!!! Niech cud się zdrowo rozwija!A, że jestem szalona to…. https://www.babyboom.pl/forum/temat/czerwcowe-mamy-2024.126406/ czekam tu na Was!
Kochana pochwal się tą kreskąKurczę no coś widzę! Mi wczoraj facelle paskowy pokazał kreskę przy becie 8 xd także… dawaj do rossmana!
Teraz to już wyschła i nie bardzo wygląda ale mam zamiar za parę dni nasikać na pamiątkę na pinkaKochana pochwal się tą kreską
Serio a jak u Ciebie, bo chyba nie doczytałam ta kreska tak dobrze widoczna okazała się fałszywa jednak
Widać!!!!Hej dziewczyny ja musiałam o 3.40 iść siku bo już pęcherz nie dawał rady ale do rana nazbierało się siku na testy. Ten najczulszy 5mlU wyszedł biały, z action 10mlU cień cienia, który znika po 5min także wiem, że nic nie wiem. No ale to dopiero 8,5dpo więc pilka w grze