Kosinka94
Moderator
Mam nadzieję, że Ci się uda jakoś z nimi dogadaćBosze....już się boje tam jutro dzwonić.
Ok, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, zadzwonię tam jutro i zobaczę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że Ci się uda jakoś z nimi dogadaćBosze....już się boje tam jutro dzwonić.
Mój lekarz jak dowiedział się, ze poprzednia lekarka kazała mi brać duphaston od konkretnego dnia, kazał mi go odstawić natychmiast, bo on blokował owulacje, która u mnie występowała później. Jeśli zaczyna się brać dupka, to na owulacje nie będzie już szans, zostanie zablokowana. On wprost powiedział, ze to zadziałało np w moim przypadku jak antykoncepcja, bo nie było owulacji = nie było szans na ciąże. Także jak czytam tu, ze ktoś zleca komuś duphaston bez uprzedniego potwierdzenia, ze doszło już do owulacji i każe czekać na cuda, to zaraz mi się przypomina moja sytuacja i ta złość, że mozna sobie w taki sposób czekać w nieskończoność. Najpierw owulacja, później duphaston. Nigdy na odwrót to nie zadziała. Tyle wiem od swojego lekarzaPo duphastonie może nadejść jeszcze owulacja? Wiesz dla mnie też bezsensowne zalecenia lekarki, tylko się zastanawiam czy jest jeszcze szansa na owulację po wzięciu dupka.
Nie spotkałam się. Konsultowaliście to z endokrynologiem?Hejka
My dzisiaj miło spędziliśmy czas leniuchując i oglądając filmy,a po południu długi spacer i lody
Ponawiam pytanie z przed kilku dni,czy któraś z was spotkała się z może takimi wynikami u mężczyzny?
Prolaktyna 34
Fsh i Lh poniżej normy 0,1
Estradiol dwukrotnie powyżej normy
Jeśli nie będą chcieli wysłać wyników to zapytaj czy możesz podesłać kogoś z wypisanym upoważnieniem. Mi tak wydawali wyniki mojej mamy.Bosze....już się boje tam jutro dzwonić.
Tak, ja to wiem. Sama 2 fazę cyklu mam krótka i owulacja wypada tak 18,19/20dc przy cyklach 28-30, no teraz to się najczęściej zdąża 29.Mój lekarz jak dowiedział się, ze poprzednia lekarka kazała mi brać duphaston od konkretnego dnia, kazał mi go odstawić natychmiast, bo on blokował owulacje, która u mnie występowała później. Jeśli zaczyna się brać dupka, to na owulacje nie będzie już szans, zostanie zablokowana. On wprost powiedział, ze to zadziałało np w moim przypadku jak antykoncepcja, bo nie było owulacji = nie było szans na ciąże. Także jak czytam tu, ze ktoś zleca komuś duphaston bez uprzedniego potwierdzenia, ze doszło już do owulacji i każe czekać na cuda, to zaraz mi się przypomina moja sytuacja i ta złość, że mozna sobie w taki sposób czekać w nieskończoność. Najpierw owulacja, później duphaston. Nigdy na odwrót to nie zadziała. Tyle wiem od swojego lekarza
W razie czego mam plan, żeby tam wysłać mamę, aczkolwiek ona ma problemy z nogą ostatnimi czasy, więc liczę na zdalne załatwienie sprawyJeśli nie będą chcieli wysłać wyników to zapytaj czy możesz podesłać kogoś z wypisanym upoważnieniem. Mi tak wydawali wyniki mojej mamy.
Dzięki! Ból owulacyjny miałam w poniedziałek, 15 dc, więc test dopiero jeśli nie przyjdzie @, to w terminie @ 24-25 września mam termin, bo faza lutealna zawsze trwa u mnie 13-14 dni po bólu owulacyjnym.Część . Jasne , że możesz .
Powodzenia, żeby jak najszybciej się udało .
Kiedy będziesz testować?
Jeszcze nie,umówieni jesteśmy na 28.09Nie spotkałam się. Konsultowaliście to z endokrynologiem?