reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Serio trzymam kciuki, żeby jutro kreseczka była jeszcze mocniejszą :)

c_or_nelia z tymi niby żartami to ja Cię rozumiem... Mój stary czasami do córki wyjeżdża z żartami - 4letniego dziecka 🤦🏼‍♀️ Mówię mu "chłopie przecież to dziecko nie wie, że ty żartujesz" 🤦🏼‍♀️ On jeszcze foch, że ja się na żartach nie znam ale ja się znam tylko to dziecko nie wie o co chodzi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ahh brak słów czasem na tych facetów...

Pisałyście wczoraj o Q10 i resveratrolu. Mam oba suplementy i nie mogę ich zażywać, bo wcześniej nie doczytałam, że nie wolno przy lekach rozrzedzajacych krew😒 Tak bym chciała podrasować jajeczka no ale tymi suplami nie mogę 😐

Czy mam jakieś objawy w 4dpo❓ ano wrażliwe piersi😂 i teraz się zastanawiam, czy w cyklach niestaraniowych też mam wrażliwe, czy teraz zwracam uwagę na kazdy szczegół 😂
Ja już „2 dni po” się doszukuje 🤣🤣 a to tylko moja chora głowa 🤣

Ja już „2 dni po” się doszukuje 🤣🤣 a to tylko moja chora głowa 🤣
Ja przez ostatnie miesiące miałam tak: o, nowy objaw, NIGDY tak nie miałam, to na pewno to! Oczywiście to nie było to, więc sobie tylko dopisywałam nowe objawy PMS do listy 😂 W zeszłym miesiącu objawów nie miałam żadnych, śluz przed @ inny, więc też myślałam, że to to, ale to nie było to 😂😂

Dobra, ja już totalnie zgłupiałam 🙈 czy może być skok temp w cyklu bezowulacyjnym? Temp poleciała dziś jeszcze wyżej 🤔 (wczoraj o 0,15 dziś o kolejne 0,17) tylko na tym moim wykresie to dopiero dziś ledwo wyżej niż temp w pierwszej fazie 🙈
I drugie pyt. Jeśli owulaki byly raz mocniejsze, raz słabsze to mogłam przegapić pik robiąc po 6 owulakow na dzień? (Wiem, przegiełam 🙈 ) dziś już praktycznie białe są.
Jak starałam się o mojego syna to moja temperatura też wskazywała na cykl bezowulacyjny, a owulacja być musiała, więc nie wiem czy temperatura jest faktycznie wiarygodna. Może u dużej ilości kobiet tak, u mnie ten sposób się zupełnie nie sprawdził.

To tylko paski, więc tak, mogłaś to przegapić, a one same mogły go nie pokazać.

reklama
Do góry