reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Serio trzymam kciuki, żeby jutro kreseczka była jeszcze mocniejszą :)

c_or_nelia z tymi niby żartami to ja Cię rozumiem... Mój stary czasami do córki wyjeżdża z żartami - 4letniego dziecka 🤦🏼‍♀️ Mówię mu "chłopie przecież to dziecko nie wie, że ty żartujesz" 🤦🏼‍♀️ On jeszcze foch, że ja się na żartach nie znam ale ja się znam tylko to dziecko nie wie o co chodzi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ahh brak słów czasem na tych facetów...

Pisałyście wczoraj o Q10 i resveratrolu. Mam oba suplementy i nie mogę ich zażywać, bo wcześniej nie doczytałam, że nie wolno przy lekach rozrzedzajacych krew😒 Tak bym chciała podrasować jajeczka no ale tymi suplami nie mogę 😐

Czy mam jakieś objawy w 4dpo❓ ano wrażliwe piersi😂 i teraz się zastanawiam, czy w cyklach niestaraniowych też mam wrażliwe, czy teraz zwracam uwagę na kazdy szczegół 😂
Ja już „2 dni po” się doszukuje 🤣🤣 a to tylko moja chora głowa 🤣

Ja już „2 dni po” się doszukuje 🤣🤣 a to tylko moja chora głowa 🤣
Ja przez ostatnie miesiące miałam tak: o, nowy objaw, NIGDY tak nie miałam, to na pewno to! Oczywiście to nie było to, więc sobie tylko dopisywałam nowe objawy PMS do listy 😂 W zeszłym miesiącu objawów nie miałam żadnych, śluz przed @ inny, więc też myślałam, że to to, ale to nie było to 😂😂

Dobra, ja już totalnie zgłupiałam 🙈 czy może być skok temp w cyklu bezowulacyjnym? Temp poleciała dziś jeszcze wyżej 🤔 (wczoraj o 0,15 dziś o kolejne 0,17) tylko na tym moim wykresie to dopiero dziś ledwo wyżej niż temp w pierwszej fazie 🙈
I drugie pyt. Jeśli owulaki byly raz mocniejsze, raz słabsze to mogłam przegapić pik robiąc po 6 owulakow na dzień? (Wiem, przegiełam 🙈 ) dziś już praktycznie białe są.
Jak starałam się o mojego syna to moja temperatura też wskazywała na cykl bezowulacyjny, a owulacja być musiała, więc nie wiem czy temperatura jest faktycznie wiarygodna. Może u dużej ilości kobiet tak, u mnie ten sposób się zupełnie nie sprawdził.

To tylko paski, więc tak, mogłaś to przegapić, a one same mogły go nie pokazać.

reklama
Do góry