reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dzięki dziewczyny.
Widzę że 2 foto to wrzuciłam takie że sama na nim nic nie widzę🫣🤣 a potem jeszcze przez przypadek usunelam wszystkie te foty testu z tel.
Pisałam posta w ukryciu przed moim i w pośpiechu.
On by już szalał z radości.. a ja już się wypalam w tym. Za dużo emocji było miesiąc temu..
Wróciłam.na chatkę i dalej jest ta kreska na teście. Pink jeszcze mnie nie oszukał. Może to ten 1wszy raz 🫣, jutro się okaże.

Hejka

My dzisiaj miło spędziliśmy czas leniuchując i oglądając filmy,a po południu długi spacer i lody 🫶🏻

Ponawiam pytanie z przed kilku dni,czy któraś z was spotkała się z może takimi wynikami u mężczyzny?
Prolaktyna 34
Fsh i Lh poniżej normy 0,1
Estradiol dwukrotnie powyżej normy 🥲

Po duphastonie może nadejść jeszcze owulacja? Wiesz dla mnie też bezsensowne zalecenia lekarki, tylko się zastanawiam czy jest jeszcze szansa na owulację po wzięciu dupka.
No nie, rzeczywiście brany przed owulacją mógł ją zablokować, więc mogłoby to tłumaczyć wysoki estradiol. To tak na chłopski rozum, ale nie wiem czy rzeczywiście tak jest. Dobrze, że jutro ma wizytę u innego lekarza. Sama jestem ciekawa co tam się podziało.

Nie wiem o jakim kwitku mówisz.
Dla mnie to jest dziwne, że mam konto w w tym labie internetowe i na nim z datami wszystkie badania co tam wykonywałam, a wyniki do odebrania , czemu nie wkleili ich tu gdzie wszystkie...
Kiedyś też miałam takie wyniki, z tym, że mi udostępnili plik, który był zaszyfrowany i nic nie dało się odczytać, bo wyglądało to jak losowo użyte znaki. Okazało się, że to był wynik, który trzeba było odebrać osobiście.

reklama
Kiedyś też miałam takie wyniki, z tym, że mi udostępnili plik, który był zaszyfrowany i nic nie dało się odczytać, bo wyglądało to jak losowo użyte znaki. Okazało się, że to był wynik, który trzeba było odebrać osobiście.
Bosze....🤦‍♀️już się boje tam jutro dzwonić.
Ok, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, zadzwonię tam jutro i zobaczę.

Do góry