reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Z pierwszego moczu niestety muszę robić, bo później dopiero o 16 bym mogła 😅 ale i tak zawsze z pierwszego jest dużo niższe niż np dwie godz później.
Nie sikam 2 godz. Pić piję i o dziwo wtedy kreski mam ciemniejsze niż gdy nie pije 🙈 przed 16 dziś nie piłam, przed 20 tak.
6 miesięcy to niestety dla mnie za długo. Że tak powiem teraz albo już nigdy 😫 za wiele czynników się na to wszystko składa. Okno na zajście w ciążę miałam wyliczone już rok temu, niestety jakoś nie wychodzi 😔
niestety nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli 🤷🏻‍♀️
Ja też chciałam zajść od razu, mija 3 lata i ciąży nie ma..

reklama
tak wpadłam tylko z radą. Nadal w tym samym miejscu, chociaż chwilowo starania zawieszone z powodu stanu zdrowia 🤷🏻‍♀️ ale podczytuję 😊
Mam nadzieję, że nic poważnego...
dobrze, że zawieszone chwilowo.

Jak będziesz miała ochotę to wbijaj na wątek spowrotem, brakuje Twoich merytorycznych rad i zimnej krwi w ocenie stanu rzeczy😉

Niezmiennie trzymam kciuki za Was❤

ale po czym wnioskujesz, że dziś powinnaś mieć pik?
Mało, która kobieta ma zawsze owulację w tym samym dniu cyklu
Bo u mnie zawsze wszystko było jak w zegarku? Nawet wykres lh mi się pokrywa w obu miesiącach 🙈 tylko tego piku brak

Załączniki

• Screenshot_2023-09-15-20-33-47-696_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2023-09-15-20-33-47-696_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    97 KB · Wyświetleń: 38
Z pierwszego moczu niestety muszę robić, bo później dopiero o 16 bym mogła 😅 ale i tak zawsze z pierwszego jest dużo niższe niż np dwie godz później.
Nie sikam 2 godz. Pić piję i o dziwo wtedy kreski mam ciemniejsze niż gdy nie pije 🙈 przed 16 dziś nie piłam, przed 20 tak.
6 miesięcy to niestety dla mnie za długo. Że tak powiem teraz albo już nigdy 😫 za wiele czynników się na to wszystko składa. Okno na zajście w ciążę miałam wyliczone już rok temu, niestety jakoś nie wychodzi 😔
U mnie jak miał być pik to wychodził nawet z ledwo żółtych siczków, najważniejsze, by z pierwszego nocnego moczu testu ovu nie robić.

U mnie jak miał być pik to wychodził nawet z ledwo żółtych siczków, najważniejsze, by z pierwszego nocnego moczu testu ovu nie robić.
Możesz wytłumaczyć dlaczego nie z pierwszego? Ja myślałam że wtedy jest za dużo hormonu w moczu ale u mnie z rana owulaki zawsze są najsłabsze. Dopiero po kawie coś na owulakach wychodzi 🥴

A jakie masz amh?
Jeśli mogę zapytać o wiek ?😊

Jasne :) w grudniu kończę 34 lata. W czerwcu badałam AMH i wyszło 1,34 (spadło o połowę w ciągu roku 🥺). Od czerwca nie badałam, bo nie chcę wpaść w depresję. Teraz mija mój trzeci cykl starań po poronieniu, wcześniej starałam się ponad dwa lata, ale bez jakieś presji - ta zaczęła się, jak zobaczyłam, że mam małą rezerwę :(

reklama
Do góry