Żołna
Fanka BB :)
U mnie daje zaniżoneJest tak mocno skoncentrowany, że moze dawać fałszywie pozytywne wyniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie daje zaniżoneJest tak mocno skoncentrowany, że moze dawać fałszywie pozytywne wyniki.
Hej. Dużo zdrowia zatem dla Was, abyście mogli szybko wrócić do starań. Jak długo macie przerwę? Macie już jakiś przybliżony termin powrotu do walki?tak wpadłam tylko z radą. Nadal w tym samym miejscu, chociaż chwilowo starania zawieszone z powodu stanu zdrowia ale podczytuję
dziękuję!Hej. Dużo zdrowia zatem dla Was, abyście mogli szybko wrócić do starań. Jak długo macie przerwę? Macie już jakiś przybliżony termin powrotu do walki?
tylko tyle że trzymanie się z daleka od forum trochę mi lepiej robi na głowę plus jedziemy an wakacje więc już w ogóle pewnie będę rzadziej zaglądać, ale dziękuję kochana za pytanie trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i dlatego czasami ciągle tu zaglądam@nikaplis A Ciebie nie ma na testowaniu i piszesz" zza krzaków". Coś się stało?
Nasz organizm to nie jest zegarek, czasem dzieją się odstępstwa od reguły i to jest normalne.Bo u mnie zawsze wszystko było jak w zegarku? Nawet wykres lh mi się pokrywa w obu miesiącach tylko tego piku brak
A co jest u was nie tak?Zdrowa para tak. My niestety tyle czasu nie mamy
To tanio...No ja wypatrzyłam za 550 £ . Jeśli masz ochotę to daj mi namiary, chętnie przyjmę. Mam trochę daleko do Londynu, ale większość rzeczy i spraw tam załatwiam, więc kilometry mi nie straszne.tylko tyle że trzymanie się z daleka od forum trochę mi lepiej robi na głowę plus jedziemy an wakacje więc już w ogóle pewnie będę rzadziej zaglądać, ale dziękuję kochana za pytanie trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i dlatego czasami ciągle tu zaglądam
mam nadzieję że wszystko w porządku! Btw wiem że masz trochę daleko od Londynu ale jeśli nie znalazłabys nic taniej to ja ostatnio wpadłam na klinikę z dobrymi opiniami i jeszcze lepszymi lekarzami (sprawdzałam na znany lekarz) - Luxmedica na Ealing. Drożność 390£ monitoring albo USG jakoś ok 100£
wysyłam na privTo tanio...No ja wypatrzyłam za 550 £ . Jeśli masz ochotę to daj mi namiary, chętnie przyjmę. Mam trochę daleko do Londynu, ale większość rzeczy i spraw tam załatwiam, więc kilometry mi nie straszne.
Zatem jeżeli Twojej głowie lepiej bez forum, to jak najbardziej rozumiem❤
Liczę, że jeszcze będzie dobrze u Was, i udanych wakacji kochana
Ile dyniowy masz cykl?Dziewczyny czy w cyklu bezowulacyjnym okres przychodzi sam? Czy trzeba coś brać, żeby okres przyszedł?
Porównałam sobie owulaki z tego i poprzedniego cyklu na premom i wiecie co? Praktycznie po tej samej linii szły od 10dc do 13dc. Dopiero dziś w 14 dc jest różnica bo brak piku
Zresztą nie wiem czemu mi tak strasznie przykro jak sex w te "niby" płodne był tylko jeden, dziś miała być owulacja, a mój siedzi w robocie do późna.
W ogóle to zdałam sobie sprawę, że ten mój trzeci cykl po odstawieniu tabletek to tak naprawdę pierwszy tak długi czas bez antykoncepcji od 18 lat bo w sumie robiłam tylko miesięczne przerwy raz na 12-18 miesięcy, a przy staraniach zachodziłam w 1 cyklu, i wracałam zaraz po połogu do anty. Może mój organizm już się po prostu zbuntował i nie potrafi tak długo bez anty funkcjonować? Może już nie będę mieć owulacji nigdy? Może jestem już po prostu za stara? Albo mój mąż już strzela ślepakami bo przechodził covid 2 razy? Może po prostu już mój czas na dzieci minął?
Przepraszam, ale nawet nie mam z kim o tym pogadać strasznie mi z tym wszystkim źle