reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
@nikaplis A Ciebie nie ma na testowaniu i piszesz" zza krzaków". Coś się stało?
tylko tyle że trzymanie się z daleka od forum trochę mi lepiej robi na głowę plus jedziemy an wakacje więc już w ogóle pewnie będę rzadziej zaglądać, ale dziękuję kochana za pytanie 😘 trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i dlatego czasami ciągle tu zaglądam 😊

mam nadzieję że wszystko w porządku! Btw wiem że masz trochę daleko od Londynu ale jeśli nie znalazłabys nic taniej to ja ostatnio wpadłam na klinikę z dobrymi opiniami i jeszcze lepszymi lekarzami (sprawdzałam na znany lekarz) - Luxmedica na Ealing. Drożność 390£ monitoring albo USG jakoś ok 100£

To są moje kroki dzisiaj z pracy...😱😬

Załączniki

• 20230915_195733.jpg
    20230915_195733.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 28
tylko tyle że trzymanie się z daleka od forum trochę mi lepiej robi na głowę plus jedziemy an wakacje więc już w ogóle pewnie będę rzadziej zaglądać, ale dziękuję kochana za pytanie 😘 trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i dlatego czasami ciągle tu zaglądam 😊

mam nadzieję że wszystko w porządku! Btw wiem że masz trochę daleko od Londynu ale jeśli nie znalazłabys nic taniej to ja ostatnio wpadłam na klinikę z dobrymi opiniami i jeszcze lepszymi lekarzami (sprawdzałam na znany lekarz) - Luxmedica na Ealing. Drożność 390£ monitoring albo USG jakoś ok 100£
To tanio...No ja wypatrzyłam za 550 £ . Jeśli masz ochotę to daj mi namiary, chętnie przyjmę. Mam trochę daleko do Londynu, ale większość rzeczy i spraw tam załatwiam, więc kilometry mi nie straszne.
Zatem jeżeli Twojej głowie lepiej bez forum, to jak najbardziej rozumiem❤
Liczę, że jeszcze będzie dobrze u Was, i udanych wakacji kochana🥰

To tanio...No ja wypatrzyłam za 550 £ . Jeśli masz ochotę to daj mi namiary, chętnie przyjmę. Mam trochę daleko do Londynu, ale większość rzeczy i spraw tam załatwiam, więc kilometry mi nie straszne.
Zatem jeżeli Twojej głowie lepiej bez forum, to jak najbardziej rozumiem❤
Liczę, że jeszcze będzie dobrze u Was, i udanych wakacji kochana🥰
wysyłam na priv ☺️

reklama
Dziewczyny czy w cyklu bezowulacyjnym okres przychodzi sam? Czy trzeba coś brać, żeby okres przyszedł?
Porównałam sobie owulaki z tego i poprzedniego cyklu na premom i wiecie co? Praktycznie po tej samej linii szły od 10dc do 13dc. Dopiero dziś w 14 dc jest różnica bo brak piku 😥
Zresztą nie wiem czemu mi tak strasznie przykro jak sex w te "niby" płodne był tylko jeden, dziś miała być owulacja, a mój siedzi w robocie do późna. 🙈
W ogóle to zdałam sobie sprawę, że ten mój trzeci cykl po odstawieniu tabletek to tak naprawdę pierwszy tak długi czas bez antykoncepcji od 18 lat 😫 bo w sumie robiłam tylko miesięczne przerwy raz na 12-18 miesięcy, a przy staraniach zachodziłam w 1 cyklu, i wracałam zaraz po połogu do anty. Może mój organizm już się po prostu zbuntował i nie potrafi tak długo bez anty funkcjonować? Może już nie będę mieć owulacji nigdy? Może jestem już po prostu za stara? Albo mój mąż już strzela ślepakami bo przechodził covid 2 razy? Może po prostu już mój czas na dzieci minął?
Przepraszam, ale nawet nie mam z kim o tym pogadać 😔 strasznie mi z tym wszystkim źle 😭
Ile dyniowy masz cykl?

Do góry