Karolina_123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmień testy, u mnie te nie wybarwiały się praktycznie wcale, a domowe laboratorium pokazywało w tym samym siuśku prawie pik. No i to nie ma znaczenia, że wcześniej owulacja była w jakiś tam dzień a teraz nie, ani że nie masz ochoty itp. Ja ostatni cykl libido miałam zerowe, a progesteron wskazywał na owulacje tak czy siakTesty owu mnie robią w ciula. To normalne że tak lh skacze? Robię je drugi miesiąc. W tamtym jak rosło to rosło, jak spadało to spadało. A tu raz w górę raz w dół
Taki jest póki co plan. Zobaczymy jak wyjdzie drożność. Jeśli wszystko będzie okej, to monitoring, kontrola proga (bo nie miewam zabójczych wartości, więc musimy się tym także zająć).Rozumiem, że drożność i dalej naturalne staranie?
Właśnie tak.Pewnie tak, 3 cykle po drożności szansę na zapłodnienie są największe.
Dziękuję.dziękuję!
Na razie nie wiem. Mam nadzieję, że całkiem szybko i trzymam kciuki za ciebie
Jesień weszła za mocno?Ile dyniowy masz cykl?
Oby wyszło ok, a ciąża była kwestią statystyki, że dłużej Ci schodzi A nie Bóg wie jakich problemówTaki jest póki co plan. Zobaczymy jak wyjdzie drożność. Jeśli wszystko będzie okej, to monitoring, kontrola proga (bo nie miewam zabójczych wartości, więc musimy się tym także zająć).
Właśnie tak.
Dziękuję.
Jesień weszła za mocno?
27-29 dniIle dyniowy masz cykl?
U mnie w ulotce jest tak:Dlatego, bo tak masz w ulotce, jest napisane jak się przygotować do badania
Zobacz załącznik 1567048
To nawet u siebie masz napisane, że optymalny wynik można uzyskać między godziną 10-20.U mnie w ulotce jest tak:
Ahh rozumiem. Różne są opinie o amh.. Moja gin mowi, ze ważniejsze od ilości jest jakość i nawet z niskim poziomem można coś wyhodowac .Jasne w grudniu kończę 34 lata. W czerwcu badałam AMH i wyszło 1,34 (spadło o połowę w ciągu roku ). Od czerwca nie badałam, bo nie chcę wpaść w depresję. Teraz mija mój trzeci cykl starań po poronieniu, wcześniej starałam się ponad dwa lata, ale bez jakieś presji - ta zaczęła się, jak zobaczyłam, że mam małą rezerwę
Dokładnie, ja mam Amh 0,53 i też mój lekarz mówi, że liczy się jakość, a nie ilośćAhh rozumiem. Różne są opinie o amh.. Moja gin mowi, ze ważniejsze od ilości jest jakość i nawet z niskim poziomem można coś wyhodowac .
Glowa do góry !