EM Ka- szkoda, że ta kosmetyczka się nie wykazała tak jak oczekiwałaś, ale przynajmniej w jakimś stopniu jesteś upiększona i na pewno lepiej się czujesz psychicznie, tak atrakcyjniej
Ja mam tak samo
wczoraj mi koleżanka robiła pazury (samo malowanie) przez godzinę ! No i hennę na brwi i rzęsy
przynajmniej mogę jechać na porodówkę i nie zastanawiać się nad tym jak blado wyglądam bez makijażu, bo jednak ta henna trochę zaostrza rysy twarzy i nie wygląda się tak źle
Ania- Ciebie to już często te bóle męczą co ? Może jakoś na dniach się coś rozkręci
Mnie też dziś w nocy czyściło, ale już jest dobrze. Teraz trochę boli mnie w krzyżu i czasem brzuch się dość mocno spina, ale dziś to raczej się nic nie rozkręci
jeszcze myślę, że kilka dni poczekam
Sonia - Dobrze, że zachęcasz męża żeby się dzieckiem zajmował bo później się będzie wyręczał Tobą bo nie będzie miał nawyku, a teraz pewnie właśnie czuje, że tyle kobiet w domu i na pewno one się zajmą dzieckiem lepiej niż on i się dlatego wycofuje
ale nie ma tak dobrze ! Jest tatą to niech też się wykazuje !
Alicja- no to teraz dałaś mi do myślenia z tymi paznokciami ! Mi żadna położna ani lekarz nic o paznokciach nie mówił... A teraz mam takie wypasione, kolorowe, jeszcze z takimi kuleczkami chropowatymi na jednym paznokciu... To mam nadzieję w takim razie, że dzidzia poczeka jeszcze kilka dni żebym się paznokciami nacieszyła i później je zmyję i pomaluję tylko bezbarwnym. O ile Pola poczeka