Witajcie
Ja dzisiaj później, bo tak jak Emka nie dawno wstałam.
Bóli u mnie żadnych, ale ja piszę się na dzisiaj na bóle, a jutro na szybki poród mam nadzieję, że to wyczekiwanie nam wynagrodzi ilość czasu na porodówce
Biorę się za obiad i wymyśliłam sobie ciasteczka dzisiaj, także będa rogaliki z dżemem.
anusia ej, ej, ej, ty czekaj na mnie ja pierwsza miałam być
Rajo ja to wczoraj nie mogłam chodzić takie miałam to parcie na miednicę, ale bóli żadnych ps. mam to samo w dzien mogę iść rodzić byle jak najszybciej, ale w nocy jak mnie złapie ból ten miesiączkowy to panikować zaczynam i boję się porodu
Emka uuu szkoda, że kosmetyczka się nie spisała, ps. ty też masz na jutro termin tak jak ja? to co idziemy rodzić?
soniafka ja się wcale nie dziwię, że K jest wycofany i musisz mu wciskać małego, skoro babcie tak koło niego skaczą, czuje się nie potrzebny
dorcia i jak po ktg?
animka a ja chętnie bym się z Tobą zamieniła, wolałabym już wstawać na karmienie w nocy. ps. co do szczepionek, my przy H szczepiliśmy go 5w1 czy 6w1 już nie pamiętam, ale teraz też chyba pójdziemy tym starym systemem
ania ty piszesz o skurczach i to bolących, a u mnie nic, jak zaboli to jak na @ ale to taki ciągły chwilowy ból, a gdzie tu jeszcze do porodu patrzeć, czy ja kiedyś urodzę?