Hej laski ;* sorki ze cały dzien milczalam, ale najpierw ta kosmetyczka była .. Guzdrala sie troszkę ...No i nie jestem w pełni zadowolona ale lepsze to niz nic ;p A potem od razu do fryzjera, po fryzjerze rodzice zabrali mnie do siebie tam czekałam na męża az wróci z pracy , a ze kazalam mu zostawać dłużej jak musi bo nie wiadomo czy next day sie zgłosi do pracy to po tym spotkaniu z klientem musiał zostać dłużej , potem przywiózł mnie do domu i sam wrócił do teściów na mecz a ja sobie puscilam film i zasnelam teraz sie obudziłam wiec nadrabiam
Ania kochana ja dopiero 25 mam sie zglosic do szpitala , ale juz zapowiedziałam mężowi ze jakbym nie urodziła przez weekend to w pn ma mnie zawieź żebym nie musiała potem w Lublińcu lądować ;P (dla nietutejszych w psychiatryku) bo mam dość juz serdecznie.
O! Ania ALe mi zrobilas smaka na chamskiego hamburgera
jutro zjem
)))
Ritta, Sonia piszcie po prostu co u Was jak maluszki jak Wy sobie radzicie my sfrustrowane brzuszki chętnie poczytamy to nas moze uspokoi że my juz niedługo
))
Bubles jak po wizycie? Ok przeczytałam ze pozamykane, moze sie to zmienic w każdej chwili pamiętaj
Z tym wypieknieniem jak pisałam nie wyszło jak chciałam ale tak to jest jak nie u sprawdzonego kogoś
brałam to ryzyko w opcji
Joan Joan przykro mi ze sie nie rozwinęło ... A bole krzyzowe masakra wiem bo wczoraj z drugiej strony mnie męczyły dzis trochę znow z prawej ehh a tylko wyczekuje tego czopa a tam nic ;(
Alicja jak ktg? I co z tym goleniem?
O niezły sposob z tym korzeniem pietruszki ... Moze sprawdze jutro jak nie zapomnę bo tez juz mam wszystko napuchnięte na maksa a paluchy bola nawet w ciagu dnia!
Shiran i co tam ?? O super czop sie pojawił
Rajo a jak u Ciebie?
to wlasnie objawy porodowe ol yea
Maltanka ann no jak pisałam szału nie ma, zrobiła mi rzesy ale nie jestem zadowolona , moja kosmetyczka robi idealnie a tu mam ej poszarpane każdy w inna stronę, henna tak se, i zamiast pomalować zdarzyła mi tylko wypilowac paznokcie... I to trwało od 9 do 13... U mojej w tym czasie mam zrobione rzesy hybrydę rak i nóg ... No ale
a u fryzjera trochę rudy odcień brązu mnie złapał ale moze to przez hormony ? Nie ma tragedii bo i tak przechodzą w jasne a po porodzie i tak mam plan chwile pozniej rozjaśnic sobie włoski
ale gotowa na porodówke jestem bo przemalowalam bezbarwnym paznokcie u mamy
a na stopach trzyma sie ładnie hybryda od slubu wiec git
Maltanka nie odespalam przed , ale wieczorkiem trochę
a jak Twoje tulipany udało sie?
Joani tak juz chce jak Ty oj!!!
Kusiak a o której teściowka jutro bedzie ?
Anusia super ze czopa juz brak i jest rozwarcie
mnie martwi ze mój jie każe mi często przychodzić ...
Kochane lecę znow cos zjeść ;*
Tak sie chciałam wyspać ... 1 h a ja nie śpię , tyle co przysnelam to siku i znow rozbudzona ah
Btw macie jakieś godne źrodła odnosnie wprowadzania dziecka do domu gdzie jest piesek ?