reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Weszłam z nadzieją, że jakieś wieści od Joani będą, a tu nic :(

Ala, śliczne szafeczki i okienko małe, ale jakże urokliwe ;)
Super!

A Sonia no to i ja zaciskam &&&. Będzie dobrze :)

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Alicja mnie się też bardzo podoba :) zawsze chciałam mieć zlew przy oknie i na parapecie zioła w doniczkach :) mmm.. :)

Joani odezwij się do nas ...

Animka biedactwo :*

Maddlen ja już tym razem rezygnuję z baldachimu.. Natusia miała może 3-4 dni jak zobaczyłam ten kurz to podziękowałam..:)

Emka bo ja dzisiaj taką werwe miałam :)

w końcu całe mieszkanie pięknie posprzątałam że wszystko błyszczy :) M wywiercił jeszcze ostatnią dziórkę na lampkę i pokój dzieci skończony na tip top :) jeszcze łóżeczko tylko jak przyjdziemy ze szpitala trzeba będzie rozłożyć :)

Jak ja lubię mieć taki porządek :)

Niuńka dzisiaj bez drzemki cały dzień więc śpi od 19 :) myślałam że będziemy mieć wieczor dla siebie a tu szwagier wracając z pracy wpadł na piwko... bez komentarza...
i jeszcze jakieś głupie odzywki że może gdzieś pójdą bo weekend długi... A M tylko wzrokiem na mnie i patrzy kiedy wybuchnę :) i głaszcze :)

Nasz mały popisuję się w brzuchu.. i daje czadu... czasami mam wrażenie że się przekręcił... mam nadzieję że jednak bawi się w nietoperka :)

krzyż mnie boli troszku :D ale na porodówkę jeszcze daleka droga :)

miłej nocki kochane :*

Sonia kochana dawaj znac jak tylko bedziesz mogła! Ściskamy !

Choco te z Pani Teresy sa super Oferta - Pani Teresa Wyroby Medyczne najpierw ortopedyczny dobry nawet zaraz po operacji, dziewczyna u mnie na sali go miała polozna od razu zakładała , a potem sa takie ściągające na sylwetkę bez rzepow tylko wciągane ;)
I tez wlasnie mówiła ze zaraz po cesarce lepiej trzyma ranę ... Wiec warto zapytac na oddziale położnych czy mozna czy nie .

Kurcze Ritts jak sie nazywają te paski
Na wody? Bo mam wrażenie ze sie sączą ... U mnie ;/ a jak u Ciebie w koncu ?

EM Ka ja rowniez dziekuje za info odnosnie pasa ;) Skoro polozne go polecaja to tez sie zastanowie.

Jesli chodzi o te paski to siostra przyniosla mi probki testow pH Gineintima ale nic mi nie wychodzi tzn pH w normie.
3 razy z rzedu czulam wyciek w nocy/nad ranem ale nie mam pewnosci co to jest. Moze to rzeczywiscie tylko sluz. Mi zostalo juz tylko kilka dni wiec odpuszczam ale jesli byloby to wiecej czasu to zamowilabym jesnak te specjalne wkladni.

Ritta ja sie wlasnie boje trochę we wtorek mam wizytę i jesli miałyby sie sączyć czy to dobrze czy złe, chyba jeszcze przed slubem podjedziemy do apteki bo najbardziej niepokoi mnie zapach jest taki słodkawy..

A w ogóle to dzien dobry wszystkim ;))) cos sie działo w nocy ? Jakieś porody skurcze? ;)

Ktos ma nr do Joani?

Sonia po pierwszej indukcji miała skurcze, ale w nocy sie uspokoiło wiec dzis kolejna próba. Trzymamy mocno kciuki ;***

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry