reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się z rana.

E MKa jesli słodkawy zapach, to rzeczywiście mogą to być wody. A może byś podjechała na IP dla świętego spokoju sprawdzić.

Katka ale masz fajnie, już jutro z maluszkiem do domku. A Nadia widziała już brata?

Animka napisała, że dzisiaj jest już lepiej. Dziękuje za gratulacje.

Oby Sonia dzisiaj juz urodziła i nie musiała się męczyć.

A ja niby wstałam wyspana, ale obudziłam się przed siódmą i już nie mogłam zasnąć, chociaż chciałam.
Znowu mam taki dziwny ból, ucisk na krocze. W nocy jak się przekręcam z boku na bok, to też boli. Teraz pozostaje tylko ponarzekać i czekać na rozwiązanie...

Pogoda znów się zepsuła...
Mąż dzisiaj w pracy. Nawet weekendu nie mamy...

Miłego dnia. Ciekawe, czy ktoś dzisiaj wyląduje na porodówce ;)

reklama
Cześć :)

Sonia - oby druga próba dała oczekiwane rezultaty!
Katka - powodzenia, niech Was jak najszybciej wypiszą
EmKa - jak masz podejrzenie, że wody, to sobie rzeczywiście kup wkładki / papierek lakmusowy, po co się głowić

My dziś ogarniamy (takie mamy plany) salon, a później na urodziny idziemy, wieczorem zobaczymy sobie mecz otwarcia, a później niech się Mała rodzi! :p

Hejka
Ja też już wstałam, śniadaniujemy, mała ok 6 miała mega czkawkę która jej przejść nie chciała, ale po jakimś dłuższym czasie przeszło. M w robocie, a ja zaraz zabieram się za uprzątnięcie domku. Oporządziłam wczoraj torby tylko jeszcze do mojej muszę tantum rosę i wodę spakować i mogę jechać :)
Dziś na obiad zupka warzywna.

Sonia trzymam &&& aby już dziś Wam poszło ze skurczami i abyś już miała Aleksa przy sobie :)

Emka miłej zabawy :)

Miłego :)

Ostatnia edycja:
Ja chyba dzis kupie te wkładki czy to do pH jak dostanę w aptece , bo zaraz zbieramy sie na ten ślub , ale jak cos to chwilke po obiadku bedziemy uciekać dlatego w razie czego bedzie czas i na ip, a w razie czego we wt tez mam wizytę. Mam nadzieje dotrwać do niej tez juz bardzo narzekam na te bole, na ciężar brzuszka przy każdym ruchu itd...

Sonii przekazałam Wasze kciukasy - jak da znac to Wam napisze ;)

Hej:)

Sonia oby jednak druga próba była pomyślna, bo e-ciocie chcą już poznać Aleksa:-) Powodzenia:tak:

Marciątko żeby Ci mała nie zrobiła psikusa i nie wyszła przed meczem skoro tak Ci zależy, żeby go obejrzeć:))

EM ka może faktycznie lepiej to sprawdzić przed weselem niż miałaby Cię cała zabawa ominąć, bo byś się martwiła:tak:

Maddlena ojj teraz większość postów tych jeszcze nie rozpakowanych będzie o narzekaniu:-D

Miłego dnia, czekamy na jakieś nowe maluszki:)

Witam Was!

U mnie znów noc nie przespana, odwracanie się z boku na bok to niemal wyzwanie:-(

Ritta co do pasa to mnie też w szpitalu poleciła położna, większość kobiet po CC je używała, ja bardzo źle przeszłam poprzednią cesarkę i on dla mnie był wybawieniem, ma on na celu podtrzymanie brzucha/rany, bo cały czas jest uczucie jakby miało cos wypaść, z pasem nie miałam większych problemów ze wstawaniem i chodzeniem, oczywiście do spania go ściągałam, przydał mi się na te pierwsze dni, bo później w domu było już w miare ok.

Em ka udanej imprezy i oczywiście sprawdź te wody, ja od jakiegoś czasu mam takie wodniste upławy, ale to podobno normalne, stan wód ok!

Sonia czekamy na wieści,oczywiście kciuki zaciśniete.

Fajne te Wasze kąciki domowe:)

Ja dzisiaj w planach kino z rodzinką i ostatnie obżarstwo na mieście, jutro wesołe miasteczko, a w poniedziałek "spokojnie" na oddział mogę iść.

Miłego dnia!

Hej dziewczyny,
U mnie malo czasu na pisanie bo mama jest ale czytam Was caly czas :) oczywiscie zadnych objawow porodowych no ale mam jeszcze czas...

Sonia trzymam &&& zeby sie udalo :) moje wywolywanie przy pierwszym synku tez troche czasu zajelo ale w koncu sie udalo :)

Emka baw sie dobrze i mam nadzieje ze to jednak nie wody :)

witajcie weekendowo :)

Amaliee bardzo ladna kuchnia :) haha ja nie pamietam kiedy u nas byl taki porzadek :D:D i zazdroszcze okna, bo wtedy to taka kuchnia z prawdziwego zdarzenia.. my niestety mamy aneks :(

ania hihih moj tez wczoraj otwarl piwko, ale mowi ze wypil dwa lyki io tak go zmoglo spanie ze nie dopil :) i faktycznie rano jak wstalam widzialam to piwo :D:D

Emka, czyzbys byla nastepna?

katka, fajnie ze u was dobrze :) pewnie Nadia sie nie moze doczekac braciszka :)

Sonia czekamy na info, najlepiej ze masz juz synka przy sobie :)

ja mam mega lenia, nie moglam sie zwlec z lozka. Dopiero sie umylam i ubralam. Mąż poszedl z Olą na rower, ja biore sie za sok... i zobaczymy czy sila wroci :) w ogole chodza za mna jakies ciastka lub ciasto - musze poszukac jakiegos prostego przepisu :)

milego dnia dziewczyny :)

reklama
Witam sie weekendowo :) jeszcze z lozka :D mam dzis lenia strasznego chocisz chce skonczyc pranie i prasowanie :) jutro malz posklada komode i wstawi lozeczko to w przyszlym tygodniu bede miala co ukladac :)
Kuchnia ladna :) moja narazie jest w fazie projektu i wyceny:(
Wesolutka cos z tym piwem jest! Mojego ostatnio tez zmoglo jedno :-D
Sonia &&&& zebys tulila synka jak najszybciej:)

Milego weekendu dziewczyny!

Do góry