reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry witamy się:)
Kolejny weekend i kolejny tydzień jak to się dłuży, nie wiem jak wam.

Sonia trzymam kciuki za was powodzenia
Emka bawcie się dobrze na weselu, i może faktycznie warto te wkładki kupić dla spokoju ducha, oby to nie wody :)
Dooda wy też skorzystajcie z ostatniego spokojnego weekendu ;)
Marciątko to mówisz że ty też już możesz rodzić, chyba więcej was się rozpakuje przed połową września, tylko kilka nas zostanie hmm

reklama
ania, poszlam Twoim sladem i wlasnie smaza sie frytki :) ale one chyba nie maja tej cudownej mocy co pierogi :)
Upieklam muffinki kupilam kakao i wieczorem ogladam meczyk - zapowiada sie emocjonujacy wieczor :)
jutro Sasanka ma nie wychodzic bo jedziemy za krakow 70 km :p a od poniedzialku moze :p

Wesolutka zrobilas smaka mufinkami :D
Widac ze weekend zaraz jest spokojniej na forum :) po totalnie leniwym poczatku dnia posprzatalam mieszkanie na blysk ( maz wieczorem bwdzie szlifowal gladzie i twierdzi ze upadlam na glowe z tym sprzataniem) obiad gotowy i ciasto w piekarniku :) a no i samochod umyty i odkurzony :) dostalam jakiegos powera dzis :D

hej kochane.
pisze jedna reka do was a w drugiej trzymam laktator ;-)
Sonia - trzymam kciuki, aby maluszek jak najszybciej zawitał na swiecie ;-)
Dooda - wyszłam w 3 dobie po cc. w klinice jest jedna wielka masakra i nie ma miejsc na oddziale :szok: nie będą cie trzymali długo, oj nie ;-) przy wyjściu ze szpitala rozdają 3 duże pudła dla malucha :-D sam pobyt w szpitalu trudny bo nikt nie ma dla ciebie czasu, brakuje łozek, ja leżałam na sali 8-os :szok: maluchy płakały cała noc na zmiane...
a teraz relacje z domku :tak:
mały nie robi nic oprócz spania, kupek, siusiow i jedzonka. jest bardzo spokojny, ale dzieci urodzone wcześniej ponoc tak maja i oszczedzaja energie :tak: wstawiłam 2 fotki w watku z gratulacjami.
buziaki i kciukasy za was dziewczyny i wasze maluchy :-)

Bubbles - nie obraziłabym się, ale szczerze mówiąc nie czuję, żeby poród miał być szybko. Jakoś po wizycie u ginekolog myślałam, że to będzie raz dwa, a teraz widzę, że nic się od tego czasu nie zmieniło.

Dziewczyny, ale kusicie tym jedzeniem, na glodniaka to was nie mozna czytac:D

Marciatko roznie to bywa, moze byc wszystko "pozamykane", a na drugi dzien szybka akcja porodowa:)

Koko to dobrze, ze juz jestescie na spokojnie w domku, bo pobyt w szpitalu pewnie Cie wymeczyl, dobrze, ze synek grzeczniutki to da mamusi odpoczac:))

Maltanka- to był śluz taki podbarwiony krwią, no i w badaniu moczu wyszła mi krew i muszę teraz w poniedziałek powtórzyć badania i to skontrolować.
Kusiak- myślę, że to nie wody, po prostu ja mam naprawdę bardzo dużo tego śluzu, często jak idę gdzieś, kichnę czy coś to mi tak pocieknie, że masakra! Muszę nosić takie wkładki maxi, bo te krótkie były za małe.
Kama11- wklej u nas zdjęcie brzucha bo my to specjalistki, powiemy Ci czy nisko czy nie :) hehe na pewno niedługo urodzisz tylko musisz ulepić ze sto pierogów najpierw hehehe bo to sposób żeby jeszcze w sierpniu urodzić :) a jak chcesz wrzesień to musisz już dać się ponieść frytkom, bo u nas teraz królują :)
Ann_- nie, to raczej nie wody, tylko taka spora ilość śluzu, tyle że podbarwiony krwią, bo nawet w badaniu moczu mi tak wyszło i muszę powtórzyć badania
Koko- Buziaki dla Was, niech szybko wracają siły po porodzie :)
EM Ka- czop to raczej nie był bo dziś na wizycie u lekarza usłyszałam, że wszystko zamknięte, nic się nie skraca, na ktg skurcze maleńkie w granicach 20. Lekarz raczej uważa, że wcześniej nic się nie powinno dziać więc czekamy do terminu :) No ale u mnie to dopiero 36t3d więc jeszcze trochę poczekam :) ale chciałabym już być ze dwa tygodnie dalej i wyszukiwać tych wszystkich symptomów :) czuć wreszcie jakieś skurcze itp :) a jak na razie to jeszcze do wszystkiego na spokojnie podchodzę :) Jeszcze mam takie zaufanie do mojego ginekologa, że praktycznie ufam mu bezgranicznie i jak mówi, że jeszcze nie to wiem, że ma rację :) choć czasem los lubi zaskoczyć :)
Sonia- Kciuki, żeby wszystko było dobrze! Na pewno będzie i już niedługo będziesz tulić małego Aleksa przy sobie :*
Animka- oby się szybko wszystko Ci wygoiło. Współczuję tego popękania ! Ale masz już swój mały cud na świecie i to na pewno koi każdy ból. Trzymaj się :*
Alicja- mi się bardzo podoba Twoja kuchnia, taka przytulna jest :)
ania//- To widzę, że masz takie same marzenia jak ja ! Też chcę mieć zlew przy oknie i zioła ! Tyle, że mam pomysł na taką doniczkę wbudowaną w parapet :)
Katka- dobrze, że wszystko u Was okej, mały głodomorek, buziaki dla Was :) Nadusia już niedługo będzie miała braciszka i mamusię przy sobie. A nie jest zazdrosna?
Wesolutka85- Ojjj robisz smaka na kakao... a za mną już chodzi na nie ochota od kilku dni i ciągle zapominam kupić...

A mnie wczoraj w nocy mała tak boksowała po pęcherzu, że aż się budziłam z bólu... Żeby ona w końcu mi pęcherza płodowego nie przebiła przez te swoje harce.. :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry