reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Em Ka to my jutro razem imprezujemy ;) też idziemy na wesele ale na szczęście "wioskę" obok i tak mam zalecenie lekarza, że bez szaleństw
Sonia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Koko super, że jesteście już w domu.

reklama
Animka szybkiego powrotu do sprawności, córunia spora, więc nie ma się co dziwić, że się tak stało, współczuję, ale najważniejsze, że masz to już za sobą:tak: Z dnia na dzień będzie lepiej:)

sawi, super mieszkanie i fotel bujany uwielbiam!!!

mowicie ze frytki maja podobne dzialanie do pierogow? :D:D:D Zaraz wysle meza do kfc, zeby nie smrodzic juz olejem w domu :D:D

Koko fajnie ze juz jestescie w domku :) Jak sie ogarniecie, a poczatki sa trudne to pisz :)

Kama, u mnie tez oznak jakichkolwiek brak. Nie martw sie niepotrzebnie, korzystaj z koncowki poki masz chwile :)

Emka, dobrej zabawy jutro :)

Dooda, powinni wypisac. U nas pytali czy potrzeba opieki

sonia, kciuki zaciskam. Oby szybko ruszylo i sie szybko i pozytywnie zakonczylo :)

madlenka, dzieki za info. Spora Kornelcia - biedna animka. Pedze na gratulacyjny.

No meldunek się znów i ja :) jestesmy już na normalnej sali cały dzisiejszy dzien :) ogolnie to miałam spory problem z chodzeniem bo robiło mi się bardzo slabo, a do tego dziś kazali mi brać tylko Paracetamol który nie pomagal i zaczelo mnie bardziej boleć niż rano. Teraz jestem już po przeciwbólowej kroplowce i od razu trochę lepiej :) nasza Gwiazda wykapana śpi, dziś 3/4 dnia ssala cyca :) mam nadzieję że jutro już będę sie znacznie lepiej czula :)

reklama
Dooda dziękuję za radę, skorzystam chetnie :) tylko jak byś mogła dac przykładowy link jaki to pas bo szczerze jeszcze się nie orientuje w tym temacie :)

Ps. A nie mowilam że któras dziś urodzi?

Sonia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, postaraj się nie martwić - jestes u specjalistów więc wszystko będzie dobrze :)
Nastusia też trzyma małe kciukaski za Aleksa :)

Do góry