reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Em Ka to my jutro razem imprezujemy ;) też idziemy na wesele ale na szczęście "wioskę" obok i tak mam zalecenie lekarza, że bez szaleństw
Sonia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Koko super, że jesteście już w domu.

reklama
Animka szybkiego powrotu do sprawności, córunia spora, więc nie ma się co dziwić, że się tak stało, współczuję, ale najważniejsze, że masz to już za sobą:tak: Z dnia na dzień będzie lepiej:)

sawi, super mieszkanie i fotel bujany uwielbiam!!!

mowicie ze frytki maja podobne dzialanie do pierogow? :D:D:D Zaraz wysle meza do kfc, zeby nie smrodzic juz olejem w domu :D:D

Koko fajnie ze juz jestescie w domku :) Jak sie ogarniecie, a poczatki sa trudne to pisz :)

Kama, u mnie tez oznak jakichkolwiek brak. Nie martw sie niepotrzebnie, korzystaj z koncowki poki masz chwile :)

Emka, dobrej zabawy jutro :)

Dooda, powinni wypisac. U nas pytali czy potrzeba opieki

sonia, kciuki zaciskam. Oby szybko ruszylo i sie szybko i pozytywnie zakonczylo :)

madlenka, dzieki za info. Spora Kornelcia - biedna animka. Pedze na gratulacyjny.

No meldunek się znów i ja :) jestesmy już na normalnej sali cały dzisiejszy dzien :) ogolnie to miałam spory problem z chodzeniem bo robiło mi się bardzo slabo, a do tego dziś kazali mi brać tylko Paracetamol który nie pomagal i zaczelo mnie bardziej boleć niż rano. Teraz jestem już po przeciwbólowej kroplowce i od razu trochę lepiej :) nasza Gwiazda wykapana śpi, dziś 3/4 dnia ssala cyca :) mam nadzieję że jutro już będę sie znacznie lepiej czula :)

reklama
Dooda dziękuję za radę, skorzystam chetnie :) tylko jak byś mogła dac przykładowy link jaki to pas bo szczerze jeszcze się nie orientuje w tym temacie :)

Ps. A nie mowilam że któras dziś urodzi?

Sonia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, postaraj się nie martwić - jestes u specjalistów więc wszystko będzie dobrze :)
Nastusia też trzyma małe kciukaski za Aleksa :)

Do góry