reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Katka pewnie byś chciała zasnąć i obudzić się w piątek już rodząc :p
ja tej herbaty z liści malin przełknąć nie mogę ;// fuuuj paskudztwo, wiesiołka łykam, może powinnam sobie go załadować tak jak wy, ale ja jeszcze dowcipnie mam luteinę więc za dużo chybaby tego dobrego było :pPP
ja już bym chciała pooglądać fotki Waszych maluszków Panie cesarkowe :D

reklama
Ania// w takim razie kciuki za Twoj wynik tez:tak:

Alicjaa to moze dobrze, ze nie dostalam tej herbatki i ja sobie odpuszcze jak to takie paskudztwo:D

Dzień dobry :)

I ja dzisiaj już po ktg. Pani doktor stwierdziła, że rewelacyjnie!
Wesolutka to my musiałyśmy się widzieć skoro tak długo czekałaś :-) Ja jakoś w tym samym czasie czekałam na wizytę. Bo samo ktg to raz dwa :)

Katka cierpliwości :) Mi pani doktor powiedziała dzisiaj, że 80% porodów jest po terminie, więc też już się nie nastawiam.

Ania// trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki.

katka, w koncu sie kiedys bedzie musial urodzic hihi
skurcze sie pojawiaja wiec cos sie dzieje :) juz niedlugo - wytrzymasz :)

ide sie polozyc bo padam, noc nieprzespana - do tego pogoda barowa...
Kurde w szpitalu dzisiaj byly 4 cesarki planowe, 2 z krwawieniami i 4 rodzace na izbie przyjec - jakis kosmos ;) a sale porodowe 4 :)

No normalnie wk***ie się zaraz!
Siedzę nic, wstanę i coś robię boli jak jasna cholera.... :baffled: A taka jestem zmęczona dziewczyny że masakra...

Joani się odzywała???

O i znów skasowałam sobie post :/ za duże paluchy ;/

Tez nam tak ze wstane to odrazu brzuch cały twardy leże wszystko jest si

Rajo w wodzie to dobrze ale sa tez minusy tzn w tym szpitalu nie podają znieczulenia ale to akurat nie wiem czy bym chciała
Dwie kolezanki jedna z wawy druha z poznania urodziły w ten weekend dzirwczynki miały znieczulenie obydwie rodziły ok nastu godzin i na koniec nie miały siły przeć dziewczynkom spadało tętno wiec lekarze kładli sie na brzuchach i używali kleszczy ... Słabo ...sle na szczescie obydwie zdrowe ;) ale chyba wolałabym dostać od razu oxo i męczyć sie krócej a intensywniej zeby maluszka tak nie męczyć ...

Hej dziewczyny ;)
Moja nocka przespana spokojnie, zero bóli czy czegoś takiego, czekamy spokojnie na swój czas ;) co do śluzu wodnistego również jestem wśród tych szczęściar. Dziś jakiś spacer w planach bo przestało padać ;)
Jej dziewczyny tu już trochę jak na porodówce dzięki tym waszym porodom jutrzejszym. Już gorąca atmosfera się robi ;)
Kuciuki dziewczyny za wasze cesarki i oby jak najmniej bolało.

Wesolutka a mówią że niż demograficzny niby jest ;)

Katka trzymam kciuki żeby się w końcu rozkręcilo i żebyś miała siłę na poród jeszcze!

EmKa znieczulenie różnie działa- czasami zwalnia akcję, czasami wręcz przeciwnie. Niestety tego nie przewidzisz...

reklama
Do góry