reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Katka pewnie byś chciała zasnąć i obudzić się w piątek już rodząc :p
ja tej herbaty z liści malin przełknąć nie mogę ;// fuuuj paskudztwo, wiesiołka łykam, może powinnam sobie go załadować tak jak wy, ale ja jeszcze dowcipnie mam luteinę więc za dużo chybaby tego dobrego było :pPP
ja już bym chciała pooglądać fotki Waszych maluszków Panie cesarkowe :D

reklama
Ania// w takim razie kciuki za Twoj wynik tez:tak:

Alicjaa to moze dobrze, ze nie dostalam tej herbatki i ja sobie odpuszcze jak to takie paskudztwo:D

Dzień dobry :)

I ja dzisiaj już po ktg. Pani doktor stwierdziła, że rewelacyjnie!
Wesolutka to my musiałyśmy się widzieć skoro tak długo czekałaś :-) Ja jakoś w tym samym czasie czekałam na wizytę. Bo samo ktg to raz dwa :)

Katka cierpliwości :) Mi pani doktor powiedziała dzisiaj, że 80% porodów jest po terminie, więc też już się nie nastawiam.

Ania// trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki.

katka, w koncu sie kiedys bedzie musial urodzic hihi
skurcze sie pojawiaja wiec cos sie dzieje :) juz niedlugo - wytrzymasz :)

ide sie polozyc bo padam, noc nieprzespana - do tego pogoda barowa...
Kurde w szpitalu dzisiaj byly 4 cesarki planowe, 2 z krwawieniami i 4 rodzace na izbie przyjec - jakis kosmos ;) a sale porodowe 4 :)

No normalnie wk***ie się zaraz!
Siedzę nic, wstanę i coś robię boli jak jasna cholera.... :baffled: A taka jestem zmęczona dziewczyny że masakra...

Joani się odzywała???

O i znów skasowałam sobie post :/ za duże paluchy ;/

Tez nam tak ze wstane to odrazu brzuch cały twardy leże wszystko jest si

Rajo w wodzie to dobrze ale sa tez minusy tzn w tym szpitalu nie podają znieczulenia ale to akurat nie wiem czy bym chciała
Dwie kolezanki jedna z wawy druha z poznania urodziły w ten weekend dzirwczynki miały znieczulenie obydwie rodziły ok nastu godzin i na koniec nie miały siły przeć dziewczynkom spadało tętno wiec lekarze kładli sie na brzuchach i używali kleszczy ... Słabo ...sle na szczescie obydwie zdrowe ;) ale chyba wolałabym dostać od razu oxo i męczyć sie krócej a intensywniej zeby maluszka tak nie męczyć ...

Hej dziewczyny ;)
Moja nocka przespana spokojnie, zero bóli czy czegoś takiego, czekamy spokojnie na swój czas ;) co do śluzu wodnistego również jestem wśród tych szczęściar. Dziś jakiś spacer w planach bo przestało padać ;)
Jej dziewczyny tu już trochę jak na porodówce dzięki tym waszym porodom jutrzejszym. Już gorąca atmosfera się robi ;)
Kuciuki dziewczyny za wasze cesarki i oby jak najmniej bolało.

Wesolutka a mówią że niż demograficzny niby jest ;)

Katka trzymam kciuki żeby się w końcu rozkręcilo i żebyś miała siłę na poród jeszcze!

EmKa znieczulenie różnie działa- czasami zwalnia akcję, czasami wręcz przeciwnie. Niestety tego nie przewidzisz...

reklama
Do góry