reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dzien dobry ;) witam sie wyjatkowo wyspana :)
Sluz wodnisty tez mam a do tego poce sie jak swinia za przeproszeniem! Kiepsko widze pranie dzis ale za prasowanie sie zabiore na pewno :)
Powodzenia wszystkim czekajacym na rozkrecenie sie akcji :)

reklama
Właśnie się na fb dowiedziałam, że moja koleżanka wczoraj urodziła piękną córeczkę :) dzień po terminie :) też mi pisała, że początkowo wzięły ją bóle jak na @ i urodziła sn :)

Dziewczyny - trzymam mocno kciuki za Wasze cesarki : ) oby Was nikt nie zestresował i wszystko poszło jak po maśle, z małymi, pięknymi bliznami, bez bólu. Nie stresujcie się dziś, odprężcie :) (choć łatwo to pewnie tylko mówić). Jutro już kruszynki będą przy Was :* czekamy na relacje i na zdjęcia bąbelków :)

Jejuuu pamiętam jak na początku ciąży prawie każda na swoje dziecko mówiła fasolka, bąbelek, a teraz? Teraz to już prawdziwe dzieciątka z krwi i kości :) jakie to jest niesamowite :) No i nasze fasolinki niedługo już będą z nami :tak:

shiran85- a Ty śpisz tylko na lewym boku? Bo ja na początku tak robiłam, ale już nie wytrzymywałam tego i się spytałam lekarza czy mogę na plecach albo na prawym boku spać. Powiedział, że bez problemu na prawym lub na lewym, ale w żadnym wypadku na plecach, bo to podobno uciska jakąś ważną tętnicę i dziecko może być niedotlenione. Choć i tak czasem zdarza mi się na chwilę położyć na plecach, bo tak mi jest najwygodniej. Ale nie mogę się już doczekać kiedy położę się na brzuuuuuch !!! :)

Oj Katka, ja to myślałam, że wchodząc dziś na forum dowiem się, że Twój maleńki kawaler leży obok Ciebie, a Ty co :D straszysz nas tylko :p coś słabo mężuś się stara z tym przyspieszaniem porodu :)

Dziewczyny ja juz w domu. Lekarka powiedziala ze zapis jest prawidlowy, bo mala byla bardzo ruchliwa wiec jest to normalne ze przy gwaltownych ruchach dziecku skacze tetno, a potem sie normuje. To tak jak my wstajemy z lozka szybko to tez przyspiesza akcja serca..
Wiec chyba ma racje, supokoila mnie.
2 wrzesnia mam kolejny zapis :) 1 wrzesnia wizyte u gina :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze CC, SN i wszystkie KTG,rodźcie dziewczyny !!!!

Em ka fajnie...poród w wodzie:-), tak jak piszesz ja idę 1/09 do szpitala, CC raczej 2/09.

Miłego dnia dziewczynki, odezwę się później!

W Domku,

a ja jestem wściekła jak osa.... w piątek mam przyjechać znów... chyba że urodzę.. tak jasne urodzę.:wściekła/y:

Chętnie położyła bym się spać... ;/

Katka - a czy Ty na początku nie miałaś terminu na 3 wrzesień ? Bo może Twojemu dziecku się pomyliło i właśnie do tego dnia czeka :D hehe

EM Ka- jejuuuu... zawsze moim marzeniem był poród w wodzie ! zazdroszczę :)

A u mnie dziś równo 36 tydzień :D JUPI! wchodzę w 9 miesiąc !!!

Hej:)

Ja sie dzisiaj w koncu wyspalam, bo moje przeziebienie odpuszcza i czuje sie o niebo lepiej:tak:

Joani powodzenia, moze sie dzisiaj malenstwo pojawi:D

Kusiak hehe to dobrze, ze u Ciebie tez nie bylo zadnych niespodzianek przy wiesiolku:D ja od jutra tez po dwie:)) mam nadzieje, ze nam to cos da!:D

Katka ten synek to Cie nerwowo wykonczy:) trzymam kciuki, zeby jednak akcja sie w koncu dzisiaj rozkrecila:tak:

Shiran powodzenia u anestezjologa:)

Kurcze ja musze dzisiaj odebrac wynik GBS, trzymajcie kciuki, zeby nic nie wyszlo:)

Milego dnia dziewczyny:)

reklama
heh coś wolno się u nas te akcje porodowe rozwijają, mnie mała wczoraj znowu postraszyła, skurcze były ale to pewnie wina długiej i ciepłej kąpieli. Dzis od rana cisza, gotuję spagetti i idziemy z ferajną na spacer :-)

Do góry