reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka, Katka powodzenia! Dawajcie szybko znać!

Maltanka ja wiem, że im później tym lepiej. Moja dr mówiła, że gdybym czasem trafiła do szpitala i by mi powiedzieli że mam rozwarcie na 1 cm to nawet jeśli będę chcieli mnie zostawić to mam do domu jechać... Ale ja jestem czasem trochę panikara więc nie wiem jak to będzie...

Hej, witam się niewyspana,
Katka - oby ruszyło wreszcie z kopyta ;)
ania// - z tymi bólami to nie wiem czy do końca prawda, bo ja zawsze miałam bolesne miesiączki a jak urodziłam to zrobiło się jeszcze gorzej, bo do bólu zwykłego jak na @ doszły bóle krzyżowe pleców przy każdej @.
Łóżeczko bym wcześniej rozłożyła żeby się dziecko oswoiło, bo potem rozłożycie jak będzie dzidzia i starsze może być zazdrosne. Ja wcześniej rozkładałam i moja pieciolatka się do niego wgramoliła na pół godziny ale potem odpuściła.

oczy dziś mi się kleją, chciałabym w drugim tyg września urodzić, ale to moje pobożne życzenia tymczasem mam taki plus, że na spokojnie wysłucham waszych relacji z porodów zanim się doczekam mojego :)

Emka juz pisalam ze mi tu nikt antybiotyku nie da wiec do lekarza nie ide :)
Z reszta dzisiaj lepiej bo na razie ani zatoki ani ucho nie boli, tylko glowa troche ale nic strasznego :)

Ritta a wachalas? :D bo jakby to byl mocz to na pewno bys poczula :p wody podobno maja slodkawy zapach lub pachna troche jak sperma :) mogl byc poprostu wodnisty sluz tylko ze troche tego duzo skoro przesiaklo az przez pizame... Lepiej to sprawdzic.

Joani a dlaczego od razu cc zamiast wywolania skoro juz sie cos dzieje? Moze jakby Ci zrobili masaz szyjki?

Bubbles uzylam wczoraj wiesiolka :) nic sie nie wydarzylo dziwnego wiec dzisiaj juz bede dwie tabletki wsadzac :D

Dziewczyny zazdroszcze Wam ze juz jutro bedziecie miec maluszki przy sobie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Dziś też pospałam, choć lewy bok od leżenia na nim już drętwieje..
Miałam dziś pranie zrobić ale poprzednie jeszcze chyba na balkonie nie wyschło i nie mam gdzie powiesić..
Na 13 idę do anestozjologa załatwiać dla mnie znieczulenie, ciekawe jakie pytania i o co będą bo jakaś ankieta jest i pogadanka z lekarzem.. i 30 zł zostawić :p
No-spy od wczoraj nie biorę ale wczoraj tak bardzo brzuch mi się nie spinał, bardziej mała się ruszała.

Choco śliczny pokoik :)

Joani, Katka trzymam && aby się rozkręciło :)

Miłego :)

Do góry