reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Maltanka to czekam co Ci lekarz powie :)

Choco dobrze że gotowa :) jeszcze chwila i wyjazd :) już pozostały tylko godziny :)

animka no to widzę też posuwasz się do przodu :)
Skurcze mogą dojść po czasie spokojnie :)

muszę się za obiad wziąć :)

Bubless super że ujemny :) gratulację :*

reklama
Kara powiem Ci, że chętnie zacznę :p chociaż wiem, że to nie koleżeńskie tak wpychać się w kolejkę :p szczególnie przed biedną Katkę ;P

Ale coś mi się wydaje, że pomęczy, pomęczy i przejdzie ;P

Bubbles super, że ujemny :D u mnie na wynikach było "nie wyhodowano" :p

Choco już nie wiem czy się bardziej stresuje Twoją cc czy moim bólem :p

Ale mnie maz wkurza dzisiaj!!!! Jutro przylatuje moja mama juz na porod zeby pomoc a w domu niezly burdel. Nie sprzatalam od jakiegos czasu bo nie dosc ze ciazowe dolegliwosci to jeszcze to cholerne przeziebienie wiec naprawde jest syf. Kilka dni temu prosilam go zeby nic nie planowal na dzisiaj bo trzeba porzadnie posprzatac cale mieszkanie, mowil ze ok. Przypominalam kilka razy w tym wczoraj wieczorem. I co? Ja biegam ze szmats i szoruje a ten sobie siedzi przed komputerem bo pracuje i jeszcze mi przed chwila powiedzial ze musi wyjsc zaraz! No szlag mnie trafi! Nawet sie nie zapyta czy mi w czyms pomoc!!! Jestem wsciekla! Musialam sie wyzalic...

reklama
Kusiak nie stresuj się, skoro mąż tak zrobił to ty też posprzątaj ile dasz radę, a później idź odpoczywać, mama na pewno zrozumie :happy2:
Bubbles dobrze, że wynik badania ujemny :-)
Choco a ty dobry humor widzę, tak trzymaj nie stresuj się ;-)

Do góry