reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka kciuki za ktg :)

Ja dziś za wszystkie czasy nadrabiam forum :) raz że Maz pojechal na badania do pracy a ja nie mogę sobie miejsca znaleźć a dwa chyba wewnętrznie odczuwam że już za chwile nie będę mieć tyle samo czasu co teraz :)

Oko dopiero doczytalam Ritte :)
Hm albo kup te paski albo może warto to spr na IP :) lepiej chyba wiedzieć co się dzieje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ritta ja często tez mam takie wycieki,wczoraj gin mi powiedziała że to śluz tak wodnisty
a szukałam u siebie w mieście takich testów do sprawdzenia czy wody czy nie to żadna apteka nie ma

katka na porodówce bedziesz miała net co by zdawac relacje?

cieżka nocka za mną.........

Dzien dobry ;)

No i wcielo mi post ;) bo zamiast zapisz dałam odrzuc;/

Z pamięci Kusiak byłaś i lekarza ??? Jak nie to zbieraj sie kochana nie mecz sie;*

Choco ale masz ubaw z męża ;))) i dzis powodzenia na przyjmowaniu do hotelu ;) i jutro mało bólu ;*
Joani podobnie u Ciebie oby jak najmniej bolało ;*
Eleni tez jak najmniej ;* ;)
Natalia rownież ;) zeby rany sie szybko goily ;)
Juz jutro będziecie tulic maluszki ;)))

Dziewczyny po porodzie ból @ to pikus bedzie ;) ja jestem przerażona bo ja mam tak bolesne @ a skoro to ma byc gorzej ... A mam b wysoki próg bólu ... U dentysty nie raz bez znieczulenia i jako nieliczna sie nie boje ;)

Ritta dobrze ze bezpiecznie na miejscu ;)) i ze wszystko tam dobrze ;)
Ritta to moze kontrolnie podjedz na ip niech to sprawdza , a mówisz ze sa wkładki wygrywające wody?? Nie wiedziałam o takich cudach ;)

Choco pokoik słodki !! :)

Doda Natalia pisze ze tez na jutro cc a nie na 1/2 wrzesień ?
Ps chyba nie odp Ci w koncu co do szpitala ja zdecydowana na te Siemianowice jestem , na poród w wodzie dobrze ze we wt 2 mam wizytę bo chce zeby mi sprawdzili czy nadal chłopak jest glowkowo ;) 'bo wvzoraj jak sie powypinal to sie przestraszyłam ze poprzecznie lezy ...

Dzień dobry :)

U nas noc fatalna...wydaje mi się, że bóle jak na @ nadrabiają swoją 9 miesięczną nieobecność...po za tym co 1,5h podróż do wc i jak tu się wyspać? :p

Choco kącik piękny :D

Maddlena to ja mogę tak rodzić jak Ty :p

Witajcie kobitki :)

Kurczaki dziewczyny już jutro będziecie miały maluszki przy sobie :) super :)
Katka daj znać jak w szpitalu czy już zostajesz czy jeszcze do domku?:)

Choco piękny kącik Anastazjii :)

Emka dla pocieszenia ponoć jest tak że po porodzie ta kobieta co miła bardzo bolesne @ będzie miała lżejszy ból :) tak mi dziewczyny gadały :) ja miałam mało bolesne za to po porodzie zaczełam czuć że @ idzie i faktycznie bolało mocniej niż zawsze :)

Joani może już dzisiaj będzie kawaler ? skurcze 60-80 to jeszcze słabe.. ale zawsze to coś do przodu:) ciekawe czy się rozkręci :)
&&&&& :)

Maltanka ja też tak chce !!! :)

Ritta mnie się też wydaje że to po prostu dużo śluzu :) tak jak wesolutka pisze wody by ciągle się sączyły .. ale sprawdzić warto :)

Wesolutka powiedz mi jak robisz z łożeczkiem? rozkładacie dopiero jak dzidzia będzie w domku czy wcześniej?? bo ja się boję troszkę że mała będzie chciała wchodzić do łóżeczka :) a jak mały będzie w domku to się wytłumaczy że to dla dzidzi :)
powodzenia na ktg :)

ja czuje tylko parcie na krocze i takie "szczypanie- kłucie" wydaje sie ze szyjka ale po skorczach ani śladu :)

Natalia spokojnie zajmij się jedzonkiem gazetką :) a nie tym babsztylem :)

myśmy zjadły śniadanko :) naleśniki z dzemem :)
na obiad udko z kurczaka ziemniaczki i sałatka :)

i jak zawsze ogarnąć chałupę pranie i wózek złoże i już będzie gicior :) wsio zrobione :)

Miłego :) i powodzenia dla wszystkich :*

Kurcze dziewczyny jestem po zapisie i czekam na lekarza a jak na zlosc porodow od groma 4 kobiety czekaja na izbie plus 2 z krwawieniem. Jestem zeschizowana bo sasanka zawsze miala tetno 140 a dzis na zapisie podczas ruchow 170.. kilka razy.

reklama
Powodzenia dziewczyny na ktg ja zaraz wchodze.

Ania zlozylismy lozeczko maz ma rozlozyc jak będziemy wychodzic ze szpitala. Tez sie balam ze ola bedzie chciala wchodzic i ze je pamięta

Do góry