reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja chyba urodze naturalnie bo widziałam Panią doktor "najkochansza". Nie chcą jej nigdzie indziej w szpitalu i musiała przyjść do naszego upadającego szpitala. I sama jest chora psychicznie... Wariatka, że też od rana musiałam ja ujrzeć.

Może za zimno na dworzu się robimy dzieciątka to odczuwają. Kto po zimnie chce chodzić heh

Czesc dziewczyny.

Joani zaczelo sie ?:eek: Trzymam kciuki &&&&

Choco, elleni, natalia wy juz tez za chwilke. Normalnie denerwuje sie jak przed wlasna cesarka ;)

Ja dzis w koncu przespana nocka.
Ale obudzilam sie .... z mokra pizama na tylku :eek: To na bank nie jest siusiu. Juz wczesniej mialam ze 2 razy taki bardzo wodnisty sluz. Mowilam o tym lekarzowi ale on uznal to wlasnie za sluz. Dzis jest tego troche wiecej.
Chyba kupie te wkladki wykrywalace wody plodowe. Doswiadczone mamuski, myslicie ze moga mi sie saczyc wody ? Sama nie wiem czy mam sie martwic. Z corka na koniec mialam malo wod i to tez byla jedna z przyczym cc. Tez mialam taki wodnisty sluz ale wtedy nie zajazylam.

Milego dnia

witajcie :) pędze na ktg, wiec doczytam Was potem.
Na szybciutko joani, powodzenia, moze faktycznie dzis urodzisz :)

Ritta, wody by Ci sie saczyly caly czas, jak sie zrobi jakas "nieszczelnosc". Ale w niektorych aptekach i na pewno sklepach chemicznych maja takie papierki ktorymi mozna sprawdzac czy to wody... mnie w szpitalu wlasnie takimi sprawdzala wkladke...

reklama
Witajcie
Ja już rano obskoczyłam badania, zajęło mi to całe 20 minut łącznie z wyjazdem i dotarciem do domu:-D
I dzisiaj wizyta.

kara
bo tak na prawdę im później do szpitala tym lepiej, ja pamiętam jak rodziłam, nagle jakaś akcja, przywieźli szybko dziewczynę z IP miała już bóle parte, 10 minut i po wszystkim było, oj ja bym tak chciała:-D

ritta ja to nie wiem nigdy czegoś takiego nie miałam

Do góry