reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Animka,Natalina dlatego ja bym wolała rodzić z zaskoczenia,w dzień najlepiej żeby nie mieć czasu na myślenie,zastanawianie się nad tym.

No ja z drugiej strony tez bym tak wolała. Bo nie szykujesz się bierze Cię z zaskoczenia i się poddajesz losowi. A tak wiesz co Cię czeka...lewatywa cewnik znieczulenie itd....a tak jakby ktoś dał mi 100 procent że urodze naturalnie bez komplikacji to bym na to szła.

Ojej słyszę płacz maluszków w szpitalu i mi samej się chce płakać.

reklama
Maddlena ja się chyba bardziej stresuje że przegapie początek porodu ;) takie tam rozkminy pierworodki...
Wiem, że pisałyście że będę wiedziała że to już ale mi to jakoś cały czas chodzi po głowie...

Sorkii ale zrywa mi posty. Ja mam na 10 jutro ale całą noc męczyły mnie skurcze 60-80 nawet to zobaczymy jak się dalej potoczy.
Choco super pokoik.
Jak tylko będę mogła to się odezwę. Przekichane z siecią tu jest niestety. Powodzenia wszystkim.

Joani a Ty rodzisz naturalnie tak? Bo cc mam ja Choco i Doda? Ja miałam kiepską nocke dzisiaj nie mówić o jutrzejszym dniu wiec raczej zaczynam już niewyspanie yhhh

Dzień dobry!!!

ja wstałam o 5:30 na siku i nie mogę zasnąć :/ mały kopie od rana, chyba chce nadrobić wczorajszy dzień...

Joani to trzymam kciuki żebyś wytrzymała do jutra! (no chyba że chcesz rodzić dziś to trzymam kciuki żeby się rozkręcilo;))

Wiesz co jak patrze po tych kobietach na oddziale co rodzą naturalnie to chcą żeby to już się zaczeło a to nie chce. Te dzidzie nie chcą oglądać chyba tych paskudnych murów tego szpitala.

Spoko Natalinaa, po urodzeniu dziecko widzi na odległość mniej więcej 25 cm więc bardzo możliwe, że nie widzą tych murów ;-)

Cześć:) w dwupaku:D widzę że nie tylko ja nie śpię:)

Nie nie rodzę jeszcze:D widziałam że wczoraj pisałyście ale już nie chciałam pisać... po 14 zabrali nam prąd, pojechałam do miasta poprzebierać ciuszki do koleżanki:) potem z mężem do BricoMarsche po drewniane drzwiczki do szafy wnękowej w przedpokoju.... i do 9 montował.... jeszcze "chyba" ostatni raz przytulanki:-) dziś rano znów poszedł kawałek czopa z krwią.. ja nie wiem ile tego jeszcze będzie... :baffled::confused:

Na 9 znów szpital... teraz już pewnie mnie zostawią... chociaż powiem wam że chciałam jeszcze jutro odwiedzić Lidla bo jutro są te kurtki SOFTSHEll dla dorosłych i dla dzieci, chciałam kupić sobie i małej:)

Natalina ty dziś masz cc czy jutro?

Joani bierze cie?:D:-D:-)

reklama
Do góry