reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Choco mam nadzieję, że to co piszesz o braku objawów się u mnie sprawdzi bo jeszcze ten tydzień do wizyty jak skończę 37 to już może się dla mnie dziać :) a co do pogody to jeszcze ma być podobno 28 st to może akurat się rozpogodzi do waszego wyjścia jak ładnie poprosicie ;)
maddlena tez bym chciała by już niedługo mi się brzuszek obniżył, ale tylko dlatego żeby mi się lżej oddychało bo czasami nie jest łatwo
Bubbles to kuruj się
sawi a ty ostrożnie z tym myciem bo przecież ty do bezpiecznego terminu masz jeszcze trochę czasu
felicity ja podziwiam, że masz siłę na pracę, a planujesz macierzyński dwa tyg przed terminem?

reklama
Też wam coś BB wcina posty? Tzn. nie widzę niektórych waszych wypowiedzi, dopiero jak od nowa wejdę w temat to się pojawiają:dry:

Maddlena
ciekawe czy tym razem też od razu będziesz wiedziała, że to już:) Też bym tak chciała:tak: Co do pogody to ja mam nadzieję, że to jest takie przejściowe parę dni i słonko jeszcze wróci!!

Soniafka tylko nie bierz przykładu z Katki to będzie dobrze:tak:

Ritta no żarciki to się Ciebie trzymają;-)

Choco
wow wy już na niedziele planujecie wyjście, super:)

I ja dołączam do grona niewyspanych;-)

Dziewczyny gratuluję Wam już 39 tc, cholera jak to zleciało, ciekawe która bedzie następna???? Czyżby planowana Choco, cz któraś wbije się przed?

Ja dzisiaj zaczynam 38 tc, także też juz jestem bezpieczna, za tydzień już będę tulić maluszka. Narazie muszę zorganizować czas małemu, ostatnie dni we trojkę...jakieś kino, bawilandia itp....

Ritta przeczyściło Cię...to może za chwilę?

Katka odezwij się , no chyba że już rodzisz?

Sawi i reszta ..powodzenia na wizytach!

Felicity ja też podziwiam, kobieta pracująca jesteś!

Bubles zdrówka zyczę, no niestety pogoda nie dopisuje, ja się boję żeby mnie coś nie wzięło, bo w nosie mnie kręci...nie wyobrażam sobie przeziębienia po cc :szok:

Choco pogoda ma dopisywać od soboty, więc będziecie wracać w słoneczko:-)

Miłego dnia !

Bubbles, mnie też coś forum dziś szwankuje także pewnie mają jakieś problemy techniczne. Ja sobie tak właśnie myśle, że może Katka tymi codziennymi niemalże przytulankami to zamiast poród przyśpieszyć to swoją szyjkę zahartowała i zamknęła na amen. :-p hehe.
Po jutrze mam wizyte u położnej i mam zamiar zapytać o masaż szyjki. Chociaż z tego co wiem to mało to przyjemne aczkolwiek ponoć skuteczne. :dry: (za wyjątkiem naszej Katki rzecz jasna bo na nią nic nie działa ;-))

Ostatnia edycja:
Szpital działa na Franka mobilizująco...brzuch stawia się boleśnie i pół nocy nie spalam. Na ktg skurcze zaczynają się pojawiać już na razie skala 30. Jest postęp... Czekam na usg przepływów.
Jest tak dużo babek że na śniadanie
dzielili po lyzeczce twarozku... Masakra jakas. A babki rodzą same 37-38 tydzień... Więc te zdecydowane bądźcie w gotowości ;-)

Joani, 37-38 tydzień mówisz? Tożto ja załapuję się idealnie! :laugh2: Pakuję się i mknę do tego twojego szpitala, może by mój Aleks też się zdecydował. ;-)
Nie od dziś wiadomo, że szpitalne posiłki to dieta cud. :sorry2:

Joani no to oby się szybko skurcze rozkręciły, żebyś nie musiała się długo męczyć na tej szpitalnej diecie, oni to was tam chyba chcą zagłodzić i jak tu mieć siłę na poród?:szok:

Joani jak ja mieszkałam w hotelu to największy hit był jak dostałyśmy 4 kromki słodkiego chleba (ja z cukrzycą) 2 plasterki szynki i uwaga jeden liść zwiędniętej sałaty hahah xD nie wiem czy to miałam zjeść czy to była ozdoba ;P a do tego potrafili dać jogurt, któremu na następny dzień kończyła się data, więc same rarytasy :p

reklama
Do góry