Dzień dobry
Koko Gratulację kochana !!! synek malutki ale najważniejsze że zdrowy wracajcie do siebie :*
A ja dziś wyspana wczoraj padłam jak kawka u teściowej strasznie kręgosłup i żebra bolały i to mnie wykończyło , tylko raz siku w nocy byłam niuńka caluśką noc bez mleka przespała .. o 6 wstałam zrobić kawkę i śniadanko mężusiowi on wyszedł a ja do łóżka i Natusia obudziła mnie o 8.40
teraz już jesteśmy po śniadanku i myślę co by tu porobić...
Pada od nocy ciągle szaro buro i zimno jest więc już lipa...
Ritta miłęj i spokojnej podróży i udanej wizyty u lekarza
Sonia doczekamy się porodu na szczęście nawet jakby to w 42 tygodniu wywołują hehe
U mnie też jakoś wszystko się uspokoiło skurczy brak.. tylko biodra bolą i co jakiś czas brzuszek się postawi i wsio.. więc zaczynam sie zastanawiać czy nie przenoszę znowu ;/
Maltanka mi w samochodzie tez bardzo często się stawia.. to chyba właśnie przez trzęsienie
Kusiak herbatka albo mleko z miodem i do wyra za wczasu wygonić chorobę trzeba
Kara spokojnie jeszcze trochę czasu maluszkowi zostało
Choco czekamy na fotki kącika
Katkka jak u Was?? ruszyło coś??
Joani jak tam w "hotelu" ?
Mały daje czadu strasznie , pogoda mnie denerwuje ;/
miłęgo dnia mamuśki
i &&& za wszystkie
Koko Gratulację kochana !!! synek malutki ale najważniejsze że zdrowy wracajcie do siebie :*
A ja dziś wyspana wczoraj padłam jak kawka u teściowej strasznie kręgosłup i żebra bolały i to mnie wykończyło , tylko raz siku w nocy byłam niuńka caluśką noc bez mleka przespała .. o 6 wstałam zrobić kawkę i śniadanko mężusiowi on wyszedł a ja do łóżka i Natusia obudziła mnie o 8.40
teraz już jesteśmy po śniadanku i myślę co by tu porobić...
Pada od nocy ciągle szaro buro i zimno jest więc już lipa...
Ritta miłęj i spokojnej podróży i udanej wizyty u lekarza
Sonia doczekamy się porodu na szczęście nawet jakby to w 42 tygodniu wywołują hehe
U mnie też jakoś wszystko się uspokoiło skurczy brak.. tylko biodra bolą i co jakiś czas brzuszek się postawi i wsio.. więc zaczynam sie zastanawiać czy nie przenoszę znowu ;/
Maltanka mi w samochodzie tez bardzo często się stawia.. to chyba właśnie przez trzęsienie
Kusiak herbatka albo mleko z miodem i do wyra za wczasu wygonić chorobę trzeba
Kara spokojnie jeszcze trochę czasu maluszkowi zostało
Choco czekamy na fotki kącika
Katkka jak u Was?? ruszyło coś??
Joani jak tam w "hotelu" ?
Mały daje czadu strasznie , pogoda mnie denerwuje ;/
miłęgo dnia mamuśki
i &&& za wszystkie