reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

no dziewczynki pełna mobilizacja rodzić mi tu raz dwa bo żądna wrażeń jestem !! :))

felicity - Ty dalej bidulko pracujesz, masakra aż cięzko mi w to uwierzyć!
Ritta - 200 km drogi to daleko jak na kierująca ciężarną w 9 mcu, uważaj na siebie!
Bubbles - kuruj się ile sie da a pomarudzić też trzeba, faceci przy przeziębieniu sa mega nieznośni to nam tez się trochę narzekania należy.
natalinaa - to Ty w ogóle mogłas spać na plecach? ja nie daje rady, duszno mi i jakiś ucisk czuję, powodzenia w szpitalu :)
Joani - oby skurcze się rozkręciły, a te diety szpitalne to wołają o pomstę do nieba

mnie cos męczą złe sny, bardzo potrzebuję przytulania i tęsknię za moim Wojtkiem jak idzie do pracy plus brzuch od przedwczoraj swędzi mnie jak diabli i jakby zaczerwieniła się skóra na nim, hmm, nie wiem od czego to.
zaparzyłam pierwszy raz herbatkę z liści malin, zobaczymy jak smakuje to paskudztwo.....

miłego dnia i rodzić mi tu Katka raz dwa :) Sonia tez już możesz sie rozkręcać z porodem :)

reklama
Mnie też coś szwankuję nie widzę niektoych postow ;/

Joani dieta cud no co hehe
W szpitalu to normalne :) może chcą zaoszczędzić na lewatywach bo jak kobitki wygłodzone to nie trza robić hehe..

Ritta mnie tak od tygodnia co 2 dzień przeczyści.. może mały naciska i stąd ta biegunka.. w każdym razie do 5 u rodzicow byś mogła jeszcze odpocząć więc żarty trzymaj w garści hehe :)

animka ja pamiętam jak byłam w szpitalu na ginekologii 4 lata temu dostaliśmy kotleta mielonego ziemniaki koloru hmm brązowo zielone i różowiutkie buraki ( a wiadomo powinny być mocno bordowe)
hehe
Na porodowce jak leżałam to M przynosił mi na śniadanko serki homogenizowane waniliowe ale takie w kwadratowych pudełeczkach jak kiedyś były :) mmm :)

Co do pogody.. to się śmiejemy z M że mały będzie musiał być cieplej ubrany do wyjścia ze szpitala niż Natusia jak 2 stycznia wychodziłyśmy :) bo wtedy było piękne słońce i 15 stopni a teraz leje i 10-11 na termometrze :)

Maddlenka ja też jestem ciekawa czy teraz będę wiedzieć że to już..

Koko gratuluję :)
Ja po wizycie - ginekolog kazała sprzątać, żeby poród przyspieszyć, więc muszę się jej słuchać - mąż oczywiście cały w skowronkach, że lekarz mi kazał :p

ja z herbatką tym razem:-)

ej ej wy pierworódki to się tak nie nakręcajcie, bo pewnie wszystkie i tak donosicie do 40 tyg.:-D to nie jest tak szybko jakby się wydawało:-) popatrzcie na Katkę, ona z drugim i nic na nią nie chce działać;-)

ania//
dobrze, że nocka spokojna i wyspałaś się

maddlena
no ja mam nadzieję, że ten wrzesień jeszcze będzie ciepły, bo ja już nie mam w czym chodzić, a teraz nie zamierzam już kupować nic dla siebie

ritta ty nie żartuj, bo ty jeszcze sn dzisiaj urodzisz:-D ps. pewnie się stresujesz to i organizm reaguje biegunką

sonia mało przyjemne to delikatnie mówiąc, to chol...boli

Jej ja nigdy nie leżałam w szpitalu i aż mnie przeraża co piszecie o jedzeniu eh, to chyba trzeba poprosić rodzinkę o dostawę czegoś jadalnego ;-)

Joani jak współlokatorki i serwis ;) ? Z tym jedxiemiem to jaja sobie robią jakieś ...
Ale widzisz dostalas choć łyżkę twarogu u nas nie daje nic poza chlebem i masłem , chcesz cos wiecej to sama musisz miec dieta dla mam ;)

Choco słońce mam nadzieje miłej rocznicy ;* ewentualnie miłego nadrabiania jej i co najmniej 40 krotnosci ;))) i sie nie stresuj mi tam ;)

Bubles u nas na codzien to ja jestem od serwowania śniadań , moze sie zmieni jak bedzie maluch kto wie ...

Wesolutka piękna ząbka ale 5 klasa to juz nie pannica - nie wiem bo teraz te panny tak szybko rosną ze hej

Kusiak duzo zdrowka :* Bubles Tobie również ;-*

Ritta udało sie spakować ? Zasnąć ?
Ok o torbie doczytalam mam nadzieje ze wizyta udana i bezpiecznej podróży zycze ;) daj znam znac jak bedziesz na miejscu juz :)
Ojej biedna ...

Ja nie doczekałem męża zasnelam jak grał prysznic na kanap8e :)

Ja tez nie lubię spać bez męża ;)

A powiedzcie mi bo js nigdy nie miałam zgagi ale czasem jak leże na plecach lub na prawej stronie to zaczyna mnie tak palić ale jakby nad brzuchem nie pionowo a poziomo, wiec to chyba nie zgaga tylko mały na cos naciska ? Czy jednak tak
Moze sie objawiac zgaga?

Juz dziewczyny zaraz Wasze cc ;)))
Obstawiam ze Katka rodzi jak jej nie ma :)
No nic czas sie zebrać miłego dnia ;)

Pobrali mi tonę krwi żeby mieć przed porodem... Chyba się coś szykuje heheczy ja o czymś nie wiem?:-)
Sąsiadka poszła do domu i czekam na następną...oby nie była tak niesamowita jak jedze

Ostatnia edycja:
Em Ka mąż grał prysznic na kanapie? Co się tam u Was dzieje? :-D:-D:-D

U mnie zgaga to palenie w przełyku typowo, nie wiem czy inaczej też się objawia....

Ja też jestem przerażona szpitalnym jedzeniem.... Jak byłam jakieś 10 lat temu w szpitalu to rodzice przywozili mi wszytskie posiłki bo na szpitalne nie mogłam nawet patrzeć (jestem wegetarianką, do tego bardzo wybredną....). Więc teraz mąż się będzie musiał spisać ;-)

reklama
Do góry