reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Alicja ale ja nie nazywam swojego Filip napisałam tak bo Bubbles wybrała takie imię, a chciałam jej powiedzieć, że dzięki patrzeniu na jej avatar (nad ma wypisane imię) to i mnie się spodobało. Mój Wiktor ;)

to się pomyliłam, a właśnie przez chwilę się zastanawiałam czy Twój synek miał mieć Wiktor na imię :p

reklama
Kochane, jestem po usg, maluszek oszacowany na jeszcze mniej niz wczoraj podczas wizyty. Ma 2160? Wg lekarza malusi jest i jak sie nie ruszy to beda ciac.. teraz mam kroplowe. Moze jutro cos powiedza.. buu..zle mi :(

Anmka ja tak miałam parę dni temu, że latałam non stop na kibelek i nic nie mogłam zrobic. I nawet pisałam tutaj o tym, dziewczyny mówiły, że może mały tak się ułożył i napierał. Pewnie tak było, po ok 2 dniach przeszło.

Oj Katka ty to nam tu dostarczasz niezłych emocjo. Jeszcze z wrażenia któraś z nas urodzi ;-)

Kurde, Antek mi teraz zasnął. Znowu będzie kusił do 10-tej. Nie lubie tego.
Ogarnęłam Antka szafę, poukładałam w kuchni butelki, herbatki i te inne akcesoria do karmienia i butelkowania w kuchni. Chyba jeszcze wyciągnę żelazko, dopuki mam chęci...

I jak tu sie oszczędzać, kiedy trzeba pomyśleć o tym, żeby mąż sobie dał radę, kiedy nas nie będzie, tak jak pisała Ania//.
Koko a może taka jego uroda poprostu. Moja siostra miała cc w 37 tyg i młody ważył coś ok 2400, wię kurczak, ale zdrowiutki. Nie denerwuj sie za bardzo, bo mały to czuje.

Ostatnia edycja:
Koko moja kolezanka rok temu urodzila corke 2200 w 37tc. Miala zle przeplywy prawdopodobnie przez wysokie cisnienie i mala nie rosla. Dzis biega i nie odstaje od rowiesnikow. Bedzie dobrze.

O kurcze Koko ja też trzymam kciuki, mówili Ci jaki może być powód, łózysko, przepływy???? Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze i urodzi się 3 kilogramowy dzidziuś.

Mnie w pierwszej ciąży na sam koniec wystraszyli, że dziecko ogromne 5kg, ponad 60 cm...i to dwóch lekarzy, więc pocięli i wyjęli synka 3600 kg i 54 cm, myslę że u Ciebie też jakaś pomyłka, a może i taką naturę ma.

reklama
Koko bądź dzielna, jesteś w szpitalu więc na pewno pod dobra opieka i chcą dla was jak najlepiej, a jeśli CC na pomóc maluszkowi to niech tną może coś mu przeszkadza w otrzymywaniu składników i nie rośnie. Także trzymaj się a my &&& zaciśnięte za was

Alicja a powiem Ci że na początku żadne imię mi się nie podobało, teraz jednak nabieram przekonania do innych więc następnym razem zaczekamy z wyborem do końca :)

Ostatnia edycja:
Do góry