reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Alicja ale ja nie nazywam swojego Filip napisałam tak bo Bubbles wybrała takie imię, a chciałam jej powiedzieć, że dzięki patrzeniu na jej avatar (nad ma wypisane imię) to i mnie się spodobało. Mój Wiktor ;)

to się pomyliłam, a właśnie przez chwilę się zastanawiałam czy Twój synek miał mieć Wiktor na imię :p

reklama
Kochane, jestem po usg, maluszek oszacowany na jeszcze mniej niz wczoraj podczas wizyty. Ma 2160? Wg lekarza malusi jest i jak sie nie ruszy to beda ciac.. teraz mam kroplowe. Moze jutro cos powiedza.. buu..zle mi :(

Anmka ja tak miałam parę dni temu, że latałam non stop na kibelek i nic nie mogłam zrobic. I nawet pisałam tutaj o tym, dziewczyny mówiły, że może mały tak się ułożył i napierał. Pewnie tak było, po ok 2 dniach przeszło.

Oj Katka ty to nam tu dostarczasz niezłych emocjo. Jeszcze z wrażenia któraś z nas urodzi ;-)

Kurde, Antek mi teraz zasnął. Znowu będzie kusił do 10-tej. Nie lubie tego.
Ogarnęłam Antka szafę, poukładałam w kuchni butelki, herbatki i te inne akcesoria do karmienia i butelkowania w kuchni. Chyba jeszcze wyciągnę żelazko, dopuki mam chęci...

I jak tu sie oszczędzać, kiedy trzeba pomyśleć o tym, żeby mąż sobie dał radę, kiedy nas nie będzie, tak jak pisała Ania//.
Koko a może taka jego uroda poprostu. Moja siostra miała cc w 37 tyg i młody ważył coś ok 2400, wię kurczak, ale zdrowiutki. Nie denerwuj sie za bardzo, bo mały to czuje.

Ostatnia edycja:
Koko moja kolezanka rok temu urodzila corke 2200 w 37tc. Miala zle przeplywy prawdopodobnie przez wysokie cisnienie i mala nie rosla. Dzis biega i nie odstaje od rowiesnikow. Bedzie dobrze.

O kurcze Koko ja też trzymam kciuki, mówili Ci jaki może być powód, łózysko, przepływy???? Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze i urodzi się 3 kilogramowy dzidziuś.

Mnie w pierwszej ciąży na sam koniec wystraszyli, że dziecko ogromne 5kg, ponad 60 cm...i to dwóch lekarzy, więc pocięli i wyjęli synka 3600 kg i 54 cm, myslę że u Ciebie też jakaś pomyłka, a może i taką naturę ma.

reklama
Koko bądź dzielna, jesteś w szpitalu więc na pewno pod dobra opieka i chcą dla was jak najlepiej, a jeśli CC na pomóc maluszkowi to niech tną może coś mu przeszkadza w otrzymywaniu składników i nie rośnie. Także trzymaj się a my &&& zaciśnięte za was

Alicja a powiem Ci że na początku żadne imię mi się nie podobało, teraz jednak nabieram przekonania do innych więc następnym razem zaczekamy z wyborem do końca :)

Ostatnia edycja:
Do góry